Fanøs bæredygtige træningshus

Yogahuset bæredygtigt, “grønt”, og bygget udelukkende af genbrugsmaterialer. Dog holdte det oprindelige tag kun 2 år, så i efteråret 2019 kom der nyt termotag på.  Siderne er to udestuer som sammen med gavlen, der er lavet af vinduer fra genbrugspladsen, bliver til et skønt rum på 40kvm. Gulvet er genbrugsfliser fra et sommerhus i Rindby, hvorpå der er lagt et isolerende lag træningsfliser, så det er behageligt at træne på. Under den første lockdown i 2020 kom der nyt trægulv på, og under den næste lockdow, blev der opsat en varmepumpe, så vi kan træne i varmen hele året rundt.

Der er sjældent faste hold på planen, for der udbydes de hold, kunderne efterspørger. Så vil du have yoga kl 10 den ene dag og crossfit kl 17 den næste, så er det sådan det bliver. Dem der melder sig til først, får lov at bestemme. Der udbydes hold i yoga, TRXyoga, TRX, crossfit, genoptræning, Efterfødselstræning, pensionisttræning og børnehold.

På billedet, der er fra houswarmingen, ses stole og bord. De er skiftet ud med træningsgrej og måtter, når det første hold indtager pladsen.

Her er alt i udstyr

Huset kan også lejes til fx bryllup

Skriv et svar