Quantum Magnetic Resonance Analyzer

Bio-krops-scanner på dansk

Corona-update:
Det er muligt at teste med 2 meters afstand og uden fysisk kontakt.

Quantum Magnetic Resonance Analyzer (QMRA) er en højteknologisk innovation, der kombinerer det bedste inden for medicin – Bioinformatik, elektroteknik og andre videnskaber. Det udpeges som et avanceret elektronisk udstyr, der opsamler det svage magnetiske felt af menneskelige celler til videnskabelig analyse og derefter bestemmer en persons helbred.

Det fungerer ved at man placerer sensoren (som er tilsluttet en computer) i håndfladen, og så scannes kroppen og resultaterne præsenteres for personen. Analysen er ikke-invasiv og vil give dig resultater uden nogen blodanalyse eller stråling.

Da jeg var syg, fik jeg foretaget et hav af blodprøver, CT-scanninger og MRI’er, blandt andre. Havde jeg vidst, at der fandtes komplementære behandlere, der kan undersøge ens krop, ved at man holder en sensor i håndfladen, mens den analyserer dit helbred gennem elektromagnetiske bølgesignaler i din krop. Ja, så havde jeg betalt hvad som helst for det!

Magnetic Health Analyzer blev opfundet i Kina af et team af medicinske – og computereksperter, baseret på undersøgelsen af ​​hundrede millioner kliniske tilfælde over en periode på mange år. Dens nøjagtighed er mellem 85% og 95%, og det tager kun to minutter at scanne kroppen.

Den kan fx måle vitaminer, mineraler, lungefunktion, endokrine tilstand, blodsukker, cardiovaskulærfunktion, nyrer, coenzymer, allergier, hud, tungmetaller, knogledensitet, lever, pancreas, immunsystem med mere. Du får hele 40 sundhedsrapporter.

Her vises et eksempel på en scanning.
Her vises et eksempel på en vitaaminscanning

Vil du være blandt de første der prøver det på Fanø?

Resten af december 2019 kan du prøve det for kun 150kr! Book din tid på SMS 24801787

Omfang af undersøgelsen:

Selve testen tager ikke lang tid, men vi gennemgår kort selve testen og de 40 sundhedsrapporter sammen til en konsultation.

Fra 1.1.20 vil prisen være:

  • Test+PDF (ca 110 sider med resultatet (medbring USBstick) : kr 250,-
  • Test+PDF+gennemgang af test (1 time) (medbring USBstick) : kr 500,-
  • Test + PDF + gennemgang af test + anbefalinger af behandlinger (ca 2 timer) (medbring USBstick) : kr 900,-

Skriv et svar