Events

Her vil du finde en oversigt over kommende events, såsom foredrag, træningsevents og andet.
Her vil du finde en oversigt over kommende events, såsom foredrag, træningsevents og andet.

I vinteren 20210-21 brugte jeg nedlukningen på at videreuddanne mig til Meditationslærer, Kundaliniyogalærer og Hatha- & Vinyasayogalærer, så det skal jo komme mine yogier tilgode. Derfor kommer der løbende nye arrangementer i den retning. Kik i bookingappen, eller her og se hvad der sker lige nu (og hvad der er muligt iht c-19-restriktionerne).

Dagsretreats:

Detoxmorgen med Hathayoga og åndedrætsøvelser
380kr incl sund brunch på Kromanns Hotel.

Foråret er tid til udrensning, så vi sætter fokus på udrensning, fordøjelsen, styrke, smidighed, kropsbevidsthed og indre ro. Vi bruger åndedrættet til vore udrensing, jeg fortæller lidt om vores fordøjelse og hvordan det virker på krop og sind, så spændinger og stress reduceres. På Detoxworkshoppen vil du opleve effektfulde åndedrætsøvelser, klassiske Hatha-yoga-stillinger samt den dynamiske yogasekvens Solhilsen.
Herefter spiser vi en brunch, hvor der er fokus på grøntsager og juicer, der er gode for fordøjelsen og kroppens detoxproces. Kom fastende. Gennemføres ved minimum 5 deltagere tilmeldt. Datoer opdateres løbende.

Power-morgen

380kr incl sund brunch på Kromanns Hotel.

Start dagen med en vitaliserende power-yoga med vinyasa-flow. Jeg garanterer at du kommer til at svede og få pulsen op! Vi begynder morgenen med en lille loving-kindness-meditation, hvorefter jeg guider jer gennem en times vinyasa-flow og så slutter vi af med at sende gode intentioner afsted med endnu en lille loving-kindness-meditation. Herefter er der en lækker brunch hotellets restaurant. Gennemføres ved minimum 5 deltagere tilmeldt. Datoer opdateres løbende.

Yoga og meditation

I vinteren 20210-21 brugte jeg nedlukningen på at videreuddanne mig til Meditationslærer, Kundaliniyogalærer og Hatha- & Vinyasayogalærer, så det skal jo komme mine yogier til gode.  Prøv en vinyasa-, hatha- eller kundalini-yogatime med meditation i begyndelsen og som afslutning på timen (varighed 1,5 time) . Klasserne afholdes i Fanø Yogahus.

Tidligere afholdte arrangementer:

 
Du kan også selv være med til at skabe et event! Saml 10 venner og veninder og jeg kommer til jer med et foredrag. Billetprisen er 150,- pr.pers.
  • PaleoPower-bogen udkom d. 7.12. 2014 og er bogen for dig, der vil spise dig til et bedre liv. Kender du nogen der kunne have glæde af at høre historien “live”, så book et foredrag. Foredraget handler om min vej fra ekstremt syg til et liv fyldt med vigør og masser af motion.
    Livet før Paleo var præget af depression, gigt og slidgigt, begyndende sklerose, alopecia (hårtab), fedme, spondylose og meget andet rædselsfuldt.
    Efter Paleo blev livet hurtigt helt anderledes, og i løbet af blot 5 dage mærkedes forandringer til det bedre! Humøret blev lettere, kroppen lettere, håret kom tilbage, smerterne forsvandt, og der var ingen vej tilbage!
    Undervejs i foredraget for du gode råd til hvad du kan gøre for at undgå diverse livsstilssygdomme såsom overvægt, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, cancer, hvad du skal gøre for at holde hjernen, tarmen og hele din krop sund og i fuldt vigør hele dit liv.
Der tilbydes også foredrag om “URteKOST”, “Hjernemad”, “Ernæring til atleter”, “Sund som ældre” og “Sunde børn”.
Kontakt mig for at høre mere om de forskellige foredrag, og hvornår det er muligt at få mig ud.
Yogahuset kan lejes til forskellige events, fx et “udendørs” bryllup, hvis det regner. Vi påtænker at holde “udendørs” koncert igen en aften. Det var en ganske særlig stemning.

Morgenyoga – Morning yoga
http://www.paleopower.dk/2018/07/11/free-morning-yoga/

I uge 29, 30, 31 og 32 i 2019 afholdte NyForm og PaleoPower GRATIS morgenyoga med deltagere fra 4 lande og næsten 250 personer den dag der var flest!