Events

Kalender

Her vil du finde en oversigt over kommende events, såsom foredrag, træningsevents og andet.
Yogahuset kan lejes til forskellige events, fx et “udendørs” bryllup, hvis det regner. Vi påtænker at holde “udendørs” koncert igen en aften. Det var en ganske særlig stemning.

Morgenyoga – Morning yoga http://www.paleopower.dk/2018/07/11/free-morning-yoga/

I uge 29, 30 og 31 afholder NyForm og PaleoPower GRATIS morgenyoga

Tidligere afholdte arrangementer:

Du kan også selv være med til at skabe et event! Saml 10 venner og veninder og jeg kommer til jer med et foredrag. Billetprisen er 150,- pr.pers.
  • PaleoPower-bogen udkom d. 7.12. 2014 og er bogen for dig, der vil spise dig til et bedre liv. Kender du nogen der kunne have glæde af at høre historien “live”, så book et foredrag. Foredraget handler om min vej fra ekstremt syg til et liv fyldt med vigør og masser af motion. Livet før Paleo var præget af depression, gigt og slidgigt, begyndende sklerose, alopecia (hårtab), fedme, spondylose og meget andet rædselsfuldt. Efter Paleo blev livet hurtigt helt anderledes, og i løbet af blot 5 dage mærkedes forandringer til det bedre! Humøret blev lettere, kroppen lettere, håret kom tilbage, smerterne forsvandt, og der var ingen vej tilbage! Undervejs i foredraget for du gode råd til hvad du kan gøre for at undgå diverse livsstilssygdomme såsom overvægt, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, cancer, hvad du skal gøre for at holde hjernen, tarmen og hele din krop sund og i fuldt vigør hele dit liv.

 

Der tilbydes også foredrag om “URteKOST”, “Hjernemad”, “Ernæring til atleter”, “Sund som ældre” og “Sunde børn”. Kontakt mig for at høre mere om de forskellige foredrag, og hvornår det er muligt at få mig ud.