WEBSHOP

WEBSHOP under udarbejdelse

Indtil jeg kan finde ud af at lave sådan en, kan du blot sende en mail til info@paleopower.dk eller en SMS til 24801787 som også er nummeret du kan overføre beløbet til.

Bor du på Fanø eller i Esbjerg, leverer jeg indenfor 2 dage, eller sender jeg bøgerne til dig. (porto 50kr)

 • Savner du energi?
 • Savner du en nem løsning i stedet for en slankekur?
 • Er du hele tiden træt?
 • Lider du af en autoimmun sygdom?
 • Er du ked af lidt for mange kilo på sidebenene?
 • Vil du prøve noget nyt – som faktisk er ”old news”?
 • Vil du spise dig rask? Spise dig fra ADHD, diabetes, fedme mm.?
 • Savner du inspiration til din træning?
 • Vil du have en nem introduktion til paleolivsstilen?
  -Uden at skulle være hverken forsker, kok eller historiker for at kunne forstå det?

  Letforståelig indgang til paleolivsstilen + træningsprogrammer +
  glutenfri, sukkerfri og mælkefri kogebog = ET NYT LIV

  Lægger du dit liv om med paleo, er der intet at tabe!
  – udover de overflødige kilo!

  Giv det en chance i 14 dage, og vi lover dig, at du vil mærke en forskel. Og efter en måned er der ingen vej tilbage: DU har lagt grunden for dit nye liv, og du vil ikke kunne forstå, at du ikke skruede tiden tilbage tidligere.

  “Bogen her er et genialt redskab for dig, der gerne i gang med stenalderkost, og i det hele taget en omfattende livsstilsændring, der giver energi, velvære, vitalitet, og kan gøre din krop bedre i stand til at genvinde helbredet, hvis det skranter. Og det med ændringer og redskaber, der på ingen måde er umulige eller uopnåelige, selvom de nok er anderledes end hvad du måske er vant til. Men hvis det, du gør nu, ikke virker, så skal du nok heller ikke forvente, at du opnår ændringer eller anderledes resultater, hvis du blot fortsætter med mere af det samme.

  Bogen her er også et eksempel på, hvad den rette kost kan gøre ved helbredsproblemer og FLS-syndromet (`Feeling Like Shit´ uden at have nogen klinisk diagnose). At gå fra gigtsygdom, overvægt, neurologiske problemer, en hjerne og et nervesystem, der var meget langt fra velfungerende og FLS-syndromet til at være stærk, glad, vital og have genvundet sundheden på mindre end to år, ved at ændre kosten og livsstilen, er fænomenalt. Både for Stinne, der nu har fået sin krop og vitalitet igen, men også for alle de andre, der har gjort noget tilsvarende, og for alle, der kommer til at gøre noget tilsvarende. Det er måske dig? I så fald er denne bog en perfekt guide og inspiration. Gå i gang med at læse den lige nu!

  God læselyst, Umahro Cadogan, Adjungeret professor i ernæring og Functional Medicine, træningsfreak og sundhedsnørd.”

  Før 288,-   NU:   100kr

 • Eller køb den som e-bog her:
  Få PaleoPower – spis dig sund og frisk med stenalderkost og funktionel træning af Stinne Berg som e-bog i PDF format på dansk (saxo.com)

Naturlig mad, naturlig motion og naturlig søvn.

Der findes et hav af kogebøger og kostretninger. Hvorfor skulle URteKOST være bedre end andre? Der findes ikke en diæt, der passer til alle. Men der findes en, der ikke gavner nogen! Den vil kost-, træningsvejleder og urteterapeut Stinne Berg fra Sundhedsmissionen gerne hjælpe folk til at komme væk fra, på en nem måde.

Den optimale diæt er sammensat af fisk, grønt, frugt, bær, lyst kød, fjerkræ, vildt (som du måske kender det fra paleo/stenalderkost) samt urter – deraf navnet URteKOST. Det er hverken magi, hekseri eller overtro det handler om.

URteKOST vil gavne dig, der er ramt af livsstilssygdomme, cancer, diabetes, mandeinfluenza, overvægt, dårlig hukommelse, tidlig aldring, manglende sexlyst, hormonforstyrrelser og mange andre lidelser.

Mad, motion, sex og søvn er vigtige nøgleord, når det handler om at have et godt helbred.

»Bogen her giver idéer til krop, sind og sexliv!« (Kvindelig testlæser, 53 år)

»URteKOST er den mest underholdende sundhedsbog jeg har læst!« (Mandlig testlæser, 48år)

»Virkeligt brugbare tips om sundhed og livsstilssygdomme!« (Mandlig testlæser, 50 år)

Stinne Berg har spist sig rask fra en række kroniske lidelser og har drevet klinikken Sundhedsmissionen siden 2013, og står bl.a. bag bestsellerne ”Mad og Mennesker” og ”PaleoPower – Spis dig sund og frisk”, samt to bøger om Fanøs historie og en antologi om Sønderho Havn

Før 280,-   NU:   100kr

Send en SMS til 24801787 eller en mail til info@paleopower.dk med din bestilling. Bøgerne leveres i Esbjerg eller på Fanø indenfor 2 dage, eller sendes (porto kr 50)