Kostvejledning

Kostvejledningen lægger vægt på hvad DU har brug for. Det kan være paleo/stenalderkost, men det kan også være andre diæter eller blot generel vejledning om, hvad der er sundt for netop din krop. Vi kikker din daglige kostplan igennem og optimerer den, så du bliver så sund som mulig og få de micronæringsstoffer, du har behov for.

Det der er rigtigt for din nabo, er måske ikke det, der er sundt for dig.

Har du fx autoimmune lidelser, vil vi “skræddersy” en helt rigtigt A.I.P. (autoimmune protokol) til dig, og finde ud af hvad din krop ikke tolererer.

Vi lægger sammen en kostplan du kan holde. Ikke en færdig løsning du skal følge slavisk, men ud fra dine smagsløg og behov for næringsstoffer, vitaminer, mineraler, protein, kulhydrat og fedt.

Kostplanen vil altid bygge på en plantebaseret kost, tilføjet de rigtige mængder protein. Det er IKKE en “køddiæt”. Dog vil en ren plantebaseret kost være den rigtige for nogle. Korn, ris, kortofler og bønner vil dog altid være udelukket pga. af deres antinæringsstoffer og forkerte kulhydrattyper.

Har du behov for opskrifter, finder vi ud af det, og har du behov for indkøbsvejledning, så tager jeg med ud at handle, så de rigtige varer kommer med hjem, og du lærer at styre udenom faldgruberne.

Har du sygdomme, så sammensætter vi en speciel kostplan ud fra det. Der er fx fødevarer, som fx gigt- og cancerpatienter bør undgå, og andre, der vil gavne deres konstitution.