Funktionel Træning (Crossfittness)

På en time med crossfittness vil du komme til at arbejde både med vejrtrækning, kettlebells, TRX, bildæk, burpees, squat og alle de andre øvelser du (måske) kender fra crossfit. Du kommer til at løfte din egen kropsvægt mere end tunge vægtstænger, men du skal nok kunne mærke det alligevel!

Det er sjovt, hårdt, funktionelt, varieret og du får med garanti sved på panden. Alle kan være med, uanset hvilken form du er i!

Foto: Jimmy L. Friis

Formålet med træningen er at du bliver stærk i din hverdag, at du kan løfte dine indkøbsposer, nå den højeste hylde, gå længere distancer, bevare grebsstyrken. Alle sammen ting, der er funktionelle, og ensbetydende med at du kan blive længst muligt i eget hjem. Hvis du er midt i livet, er det nok ikke noget du tænker på til dagligt, men fra 40årsalderen mister vi 1% muskelmasse OM ÅRET, så det hjælper, hvis din muskelmasse er stor. Og jeg garanterer, at du ikke kommer til at ligne Arnold af min træning! Men du vil forhåbentlig få mere markerede arme og en pæn numse, og så gavner træningen kredsløbet og giver bedre kondi!