SUP-Safari

Kom med på tur på SUP med madkurv!

SUP, eller Stand Up Paddle er en sport i hastig fremdrift. De sidste par år har danskerne virkelig fået gang i boardsene og padler derudaf. Sundhedsmissionen har tilbudt ture de sidste 3 år, både sommer og vinter, og nu er der anskeaffet et KÆMPE board. (Følger du med, så ved du at der var et i 2020 også, men det blev desværre stjålet, men i juli 2021 kom der er nyt).

Første SUP-Safari i 2020

Der tilbydes der safariture med madkurv og drikkevarer. Menuen afhænger af tidspunkt på dagen, fx

  • morgenmad og kaffe hvis det er højvvande inden 11 (der kan vælges Paleo eller rundstykker)
  • frokost (Paleo eller sandwich)
  • aftensmad – vi griller undervejs og får et glas vin eller kombucha eller vand.
  • solnedgangshygge med fx gin og tonic fra Fanøs lille fine firma Doctors House Gin.

Det er muligt at sejle på eget almindeligt oppusteligt SUP eller få en plads på det store board. Der skal være mindst 4 tilmeldte, og vi kan være op til ca. 20 personer i alt. På det store kan sidde 3-8 pers (max 630kg).

Ring 24801787 eller skriv til info@paleopower.dk for yderligere info. Priser med forplejning begynder ved 300kr pr pers. (Almindelige SUP-ture koster 250kr pr pers). Boardet kan også lejes uden forplejning til 750kr pr time. I skal være minimum 3 personer (eller 2 voksne og 2 halvstore børn) I kan sagtens være 4 voksne og 4 børn ombord. I vindstille vejr kan det faktisk godt sejles af en, mens de andre nyder turen, men man skal være mindst 3 for at få det i vandet.

Det store board til 4-8 personer (max 630kg)
Er der flere, end der kan være på det store board, kan resten tage de almindelige.

Skriv et svar