Træningsformer

Træning

Hos Sundhedsmissionen PaleoPower tilbydes følgende træningsformer:

TRX

TRX er for dig, som ønsker at blive udfordret på balance, styrke, koordination og mobilitet og er træt af traditionelle træningsmaskiner. TRX er en ny form for funktionel træning, udtænkt af U.S. Navy Seals. Man bruger udelukkende sin egen kropsvægt som belastning i træningen, og øvelserne er lette at udføre for stort set alle uanset fysisk niveau. TRX er super til genoptræning og virkelig en god træningsform til dig, der er nybegynder, da du kun bruger din egen kropsvægt. Alle kan være med, uanset hvilken form du er i!

Yoga

Yoga er i sit udgangspunkt en gammel indisk religiøs og spirituel praksisform, der skal disciplinere eller bringe kroppen ”under åg”. I dag er yoga blevet koblet sammen med vestlige former for gymnastik, hvorved den bliver en syntese imellem at dyrke kroppen og psyken, hvilket passer godt til det moderne sundhedsopfattelse, der handler om at krop og psyke hænger sammen.  Hos Sundhedsmissionen PaleoPower handler yoga mest om at smidiggøre kroppen og samtidigt styrke den, ved at træne de forskellige muskelgrupper i kroppen. Knapt så meget A-U-MOoooommmmmm, mantraer, svære indiske ord, og mere Asana (stillingerne), Pranayama (åndedrætsøvelser) og Namasté. Alle kan være med, uanset hvilken form du er i!

Crossfitness

På en time med crossfittness vil du komme til at arbejde både med vejrtrækning, kettlebells, TRX, bildæk, burpees, squat og alle de andre øvelser du (måske) kender fra crossfit. Det er sjovt, hårdt, funktionelt, varieret og du får med garanti sved på panden. Alle kan være med, uanset hvilken form du er i!

Kettlebell

Endelig et træningsredskab, som kan hjælpe dig med næsten alle dine fitnessmål. Uanset om du vil tabe vægt, opbygge muskelmasse eller have mere generel styrke. Kettlebells giver dig mulighed for at træne hele kroppen funktionelt. Kettlebelltræning kan med stor fordel bruges af alle sportsudøvere – lige fra kampsportsudøvere til triathleter, over motionsløberen, da de virkelig fordrer kernemuskulaturen, og giver en rigtig god kernemuskulatur hurtigt. Alle kan være med, uanset hvilken form du er i!

PaleoPowerPlay

Hvornår har du sidst brugt din krop på en sjov måde? Hvornår har du rullet ned af en bakke, ligesom du kunne da du var 5 år? Hvornår har du sidst hoppet på trampolin? Hvornår har du sidst leget som et barn, uden at tænke over om du nu opfører dig anstændigt?

PaleoPowerPlay går ud på at genfinde de bevægelser, der er naturlige for kroppen: hoppe, kravle, klatre, balancere osv.

Vær forberedt på at blive beskidt, så tag ikke dit nyeste træningstøj på.

TRX-Yoga

Som noget helt nyt tilbydes TRX yoga på Fanø.

Det er en helt ny trend inden for både yoga og TRX, og pt finder der ingen uddannelse til intruktør, og derfor tilbyder jeg i august træningen til halv pris, så jeg kan blive en bedre instruktør, og DU kan være med til at skabe en ny trend indenfor træning.

TRX-yoga er en kombination af TRX-suspensiontræning og yoga. Det er væsentligt hårdere end almindelig yoga, men alle kan stadig være med. TRX-suspensiontræning bruges til alt fra genoptræning til træning af Navy Seals!

Det giver sved på panden og er drøn sjovt, og der er ikke helt så meget “hippie-zen” over det, som ved almindeligt yoga.

XL-Mande-Yoga

Holdet for dig, der er ny i yoga og ikke føler dig tilpas i stramme bukser og på store hold. Der er kun 2-4 på holdet, og kun mænd, der er overvægtige.

Yogaen er tilrettelagt ud fra hvad deltagerne kan og har behov for for at komme tættere på en sund sjæl i et sundt legeme.

  • Prisen er 125kr pr gang,
  • 500kr for et 5-tursklippekort
  • 1000kr for et 10turskort
  • 1700kr for et 20turskort

Skriv et svar

Sundhedsmissionen – PaleoPower

Get in Touch

Sundhedsmissionen
PaleoPower

Stinne Berg
Hovedgaden 107
Nordby  6720 Fanø

+45 24801787

info@paleopower.dk

Translate »