SUPsurfing

Så tilbydes der også SUPsurfing på Fanø. Hos Sundhedsmissionen er det med instruktør, med mindre du er øvet.Som sædvanligt kun på små hold, max 6 pers.

Vi sejler ud fra Svenskeren i Nordby. (Har du andre ønsker, så forhør dig om hvad jeg kan lokkes til). Turen koster 250kr og varer ca en time + det løse. Ønskes længere ture, fx udflugt til Halen med picknick, så kan dette også klares og prisen afhænger af dine ønsker.

Det kræver ikke våddragt om sommeren, så kom i badetøj eller træningstøj/shorts, og vi sejler hvor vandstanden er lav, så selvom du ikke har prøvet det før, kan du prøve det. Du skal selvfølgelig kunne svømme. Der er redningsveste til rådighed. Om vinteren kan der lejes våddragter (ikke alle størrelser haves..)

Pt råder vi over 6-8 oppustelige SUPboards der kan bære 100 kg og et enkelt windsurfboard til begynder voksen/teenager. Der kan kun sejles ved højvande, så find et event i bookingplanen. De lægges ind når der er højvande. Der sejles ikke i regnvejr, kraftig vind m.m. KUN i godt vejr for at alle får den bedste oplevelse.

Book her: https://system.easypractice.net/overview/sundhedsmissionen-paleopower

Langs Langelinje

KAN du allerede stand up padle, kan du leje et board pr person i 3 timer, for 550kr. Du afhenter et board i butikken, Hovedgaden 107, Nordby, og vælger selv om du tager det med på stranden eller til havnen. Betaling ved afhentning.

På turen er det din egen fritids-ulykkesforsikring der dækker.

Skriv et svar