Hjemmetrænings-bootcamp forår 2024

Nåede du ikke at komme med på vinterens bootcamp, eller vil du hellere træne hjemme, så er der nu en mulighed for at gøre dette, men med lækre programmer!

Du har nu chancen for at komme i god form på 8 uger – hjemme hos dig selv og eneste udstyr er to vandflasker og evt. en måtte.
Du får 4 FEDE EXOR-LIVE-hjemmetræningsprogrammer, udarbejdet af Stinne Berg, Sundhedsmissionen, – -specielt til dette forløb, samt en styrketest uge 1 og en når forløbet afsluttes. Her bliver du vejet, får din muskelmasse at vide, din body age, vægt osv, og testet i din styrke. Herefter modtager du de 4 træningsprogrammer på mail eller app, og så er det bare at give den gas derhjemme. Du kan rotere i programmerne som du vil. Træne hver dag eller hver anden dag, træne 20 min eller 1 time, det er helt op til dig. Du konkurrerer med dig selv jo. Og træner du blot 20 min pr dag, og holder øje med hvad du spiser, så skal du nok blive stærkere på de 8 uger. Træner du en time, vil din fremgang selvfølgelig værre større, med mindre du tager for lange pauser i sættene.

Jeg kan ikke love dig en six pack som på billedet, for den bliver lige så meget lavet i køkkenet… Du kan tilkøbe en kostplan/kostvejledning, hvis du vil gå dybere med din form.

Du er velkommen til at finde en træningsmakker at træne med. Er I to, der kan komme og blive testet på samme tid, får I det til 500kr pr næse! Og så kan I træne sammen. Og konkurrere med og mod hinanden.

Har man lyst, udregner jeg den procentvise fremgang for deltagerne og kårer en vinder efter de 8 uger. Og har du ikke lyst til at blive vejet, og kun træne alene efter de 4 ExorLive-programmer, fx hvis du ikke bor på Fanø, så kan du også gøre dette for 500kr.

Tøv ikke med at melde dig til! Alle kan deltage, uanset grundform. Både uøvede og trænede vil få noget ud af det, og du kan sagtens kombinere træningen med fx. løb eller anden sport.

Ring i dag!

Vi slutter til Sct. Hans med en slutmåling.

Skriv et svar