DEN NATURLIGE VEJ TIL AT LEVE længe, godt og super sundt.

Ny bog af Stinne Berg.

Fredag d. 1.12.23 kl. 16.00 udkom DEN NATURLIGE VEJ TIL AT LEVE
Vil du købe bogen, så end en besked til 248017877, en mail til info@paleopower.dk eller kom forbi i klinikken, hvor du kan betale kontant.
DEN NATURIGE VEJ TIL AT LEVE koster 250kr (+ 60kr i porto)
Har du ikke PaleoPower-bogen, som der henvises til flere gange i DEN NATURLIGE VEJ TIL AT LEVE, kan du købe den med for kun kr.50,- URteKOST for kr 100,-.
Forsendelsesprisen på de 60 kr er for 1 eller 2 bøger. 3 eller 4 styk koster 80 kr. at sende.

DEN NATURLIGE VEJ TIL AT LEVE kan også bestilles som Book On Demand eller E-bog på www.saxo.com

Hele verden er besat af at se ungdommelig ud. Botox, fillers, operationer og filtre på telefonen er blevet en milliardindustri, som fortsætter med at vokse. Der findes dog nogle mere naturlige måder at stoppe eller sinke aldringsprocessen. Du behøver ingen kunstige løsninger.
Denne bog vil ikke være ”sundhedens eller ungdommens kilde”, men vil give dig gode råd til at optimere dit liv. Hvorvidt du følger dem, er op til dig. Følger du nogle af dem, vil du ganske givet forbedre dit liv en smule, men følger du dem alle, vil du helt bestemt kunne mærke den forskel biohacking gør.

Biohacking er en praksis, der involverer, at du foretager livsstilsændringer for at opnå optimal sundhed og ydeevne. Både fysisk og psykisk. Biohacking er ikke ”one size fitts all”, det er en meget individualiseret tilgang. Derfor fordrer det af enhver, der betragter sig selv som en biohacker, at de foretager bevidste valg angående deres kost, fitness, søvn, stresshåndtering og miljø, for at sikre, at de bliver deres bedste selv. Det bliver mere og mere almindeligt, da flere mennesker er interesserede i moderne teknologier og egenomsorg, der hjælper dem med at tage kontrol over deres velbefindende. – På en nemmere måde, vel at mærke, deraf termen ”hack”.

Jeg er meget stolt over at Forord af Anna Iben Hollensberg har skrevet forordet til DEN NATURLIGE VEJ TIL AT LEVE. Umahro Cadogan skrev forord til PaleoPower (nr 1). Frede Damgaard skrev forord til URteKOST (nr 2) og nu altså Anna Iben Hollensberg. Hun er Speciallæge, heilpraktiker, swiss biomed., antroposofisk og functional medicine practitioner/IFMCP.
Her er hendes forord:

Er du også interesseret i biohacking – i at finde de smarte og effektive veje til stærk sundhed og et langt og vitalt liv, så giv dig endelig i kast med denne bog af Stinne Berg. Du står med et overflødighedshorn i hånden, –  personligt og levende fortalt.
I denne bog finder du stribevis af emner i feltet til både inspiration og information. Om livsstil – kulde/varmeterapier, faste og de livsforlængende veje. Om effektive urter og metoder til at hjælpe kroppen op og på vej til bedre status. Om træningsveje, muskelaktivitet og koblingen til psyke og sind. Om fuldgod, intelligent serveret ernæring og kostens aktivstoffer – og meget, meget andet.
Ikke mindst får du mulighed for selvtest og herefter at dykke ned i viden om kroppens processer og dynamikker. Bl.a. ud fra den kinesisk livsvisdom – og mere til, så du kommer til en dybere forståelse af hvorfor kroppen (og psyken) kan reagere med sygdom – og hermed også veje til at ændre det. Til noget meget bedre, stærkere – og sjovere.
Bogen rummer både det velkendte og velunderbyggede indenfor sundhed, komplementærmedicin og biohacking, men også de helt nye og boblende spændende områder af terapier og tiltag er med, dem der er i sin vorden og på vej.
Stinne fortæller ligefremt og personligt om sin egen vej fra alvorlig sygdom til betydelig mere sundhed, livskraft og styrke end flertallet af danskere. Ved aktivt at bruge al den viden hun er kommet i forbindelse med undervejs. Og fordi hun har evnen til at eftersøge, erfare og konstant at bygge på med funktionel anvendelig viden. Helt praktisk og uden dikkedarer.
Her får du hverdags-biohacking så det rykker – krydret med Stinnes livskundskab.
Fyldt med viden, praktiske anvisninger og ideer til selvhjælp fra en særdeles erfaren kvinde.

God fornøjelse!

Anna Iben Hollensberg

Send navn, adresse, tlf. og mailadresse i en sms til 24801787, en mail til info@paleopower.dk eller kom forbi i klinikken, hvor du kan betale kontant.

Har du ikke PaleoPower-bogen, som der henvises til flere gange i DEN NATURLIGE VEJ TIL AT LEVE, kan du købe den med for kun kr.50,- URteKOST for kr 100,-.

Skriv et svar