Massage

Terapeutisk massage er en blid massageform, der arbejder med samspillet mellem krop og psyke – både velvære og terapi. Stresspunkterne i kroppen lokaliseres, og der behandles for kroniske smerter i muskler og led, f.eks musearm og gigtsmerter. Er også velegnet ved kronisk spændingshovedpine og migræne. Massagen bygger på, at der er sammenhæng mellem krop og sind, og tilrettelægges primært ud fra dine gener og problemer.

Massagen inddrager hele kroppen med henblik på, at give en intensiv helkropsoplevelse, samt følelse af harmoni og velbehag. Massagen er et meget omsorgsfuldt og dybdeafspændende redskab som kan give balance i et udfordrende og stresset liv.

Massagen giver lindring af spændinger og ubehag i kroppen og kan afhjælpe og forebygge gener som:

Stress

Ryg- og lændesmerter

Nakke- og skulderspændinger

Hovedpine

Søvnbesvær

Træthedsfølelse og mange andre symptomer af fysisk og psykisk art

Massagen er et meget omsorgsfuldt og dybdeafspændende redskab som kan give balance i et udfordrende og stresset liv. Mange benytter massagen regelmæssigt for at opnå fysisk og psykisk velvære og derved forebygge sygdom, der ligger nemlig en guldgrube af informationer gemt i kroppen.

Erindringer om ubehagelige eller uafsluttede situationer fra tidligere i livet, kan præge vores måde at opfatte os selv og hvordan vi møder andre. Men også oprindelige kvaliteter som livsglæde, spontanitet og kreativitet kan ligge ubenyttet og tilbageholdt i kroppens skjulte resurser. Gennem afklaring af gamle mønstre og reaktionsmåder, vil den terapeutiske massage give dig mulighed for selvforståelse samt bevidsthed om hvem du er, dybest inde.

I behandling indgår terapeutisk berøring, massage, tryk, kropsøvelser og terapeutisk samtale.

Terapeutisk massage er også et velegnet værktøj til at bearbejde mere akutte kriser som angst og chok, personlig udvikling, selvforståelse, samhørighed, grounding, kropsbevidsthed og forløsning.

Terapeutisk massage er ren selvforkælelse for krop og sjæl, hvor du får ny energi og overskud.

Prøv også en Cupping-massage. En helt vidunderlig, nærmest magisk, massageform, der på kun 10 minutter klarer hvad en massage opnår på en time. Har du spændinger i skuldrene, søvnproblemer, eller en række andre lidelser, så kom ind og hør om det kan hjælpe dig. Det kan det i langt de fleste tilfælde. Læs gerne http://www.paleopower.dk/2018/05/29/sugemaerker-er-det-nye-sort-i-aar-skal-vi-gaa-til-cupping-for-at-faa-det-bedre/

Som noget nyt kan du fra januar 2021 få en infrarød behandling.

Den kan bekæmpe smerter, stress, betændelse, stivhed i kroppen og få styr på blodtryk og kalorier – alt sammen mens du slapper fuldstændigt af. Den infrarøde sauna kan bruges som supplement til vægttab og som hjælp til at afgifte kroppen for affaldsstoffer. Smerter kan foretage sig, sår og andre skader kan hele hurtigere.
Infrarød sauna er en behandlingsform, der kan have en positiv effekt på en lang række både fysiske og psykiske skavanker.
Panelerne i saunaen udsender elektromagnetiske bølger og stråler, der skaber vibrationer og dybdevarme i din krop og gør det lettere for kroppen at udskille giftstoffer. Bølgerne er – modsat de stråler, du udsætter din krop for i et solarium – harmløse, og forårsager ingen skader på din hud.
Saunaen er – modsat den traditionelle sauna – hverken fugtig eller varm. Derfor er den et oplagt alternativ for dig, der ikke bryder dig om de sædvanlige høje temperaturer.
Den behagelige dybdegående virkning af infrarød gør, at du sveder ved relativt lave temperaturer.
Temperaturen er typisk ml 45-65 grader.
Brugen af infrarød sauna kan have en positiv effekt på:
• Højt blodtryk
• Smerter
• Afgiftning af tungmetaller
• Udrensning
• Manglende energi
• Dårlig blodcirkulation
• Højt kolesteroltal
• Stress
• Betændelse i kroppen
• Stive led
• Fibromyalgi
• Slid- og ledegigt
• Sclerose*
• Hudproblemer
• Sårheling
• Forbrænding og vægttab
*Snak med din læge, inden du beslutter dig for at få en infrarød sauna behandling.
En behandling i infrarød sauna tager typisk 20-40 minutter pr. behandling.

Jeg er uddannet fra Terapeutisk Institut, Viborg. Terapeutisk massør er en toårig uddannelse i massageteknikker og praktisk øvelse.