Reiki

Som altid, bruger jeg vinteren på at dygtiggøre mig, og vinter 2023 er blandt andet blevet brugt på at tage Reiki Level 1 og 2 samt Reiki Master Level. Derfor søger jeg nogle prøvekaniner til Reikihealing. Disse sessioner er (næsten) gratis, og kan kun bookes gennem mig eller når det fremgår af events i mit online bookingsystem. Sessionen være 30-60 minutter. Du er fuldt påklædt, dog uden sko og smykker, og ligger blødt og afslappet på massagebriksen med tæpper og puder. Undervej kan du opleve at der kommer farver bag dine øjne, at du mærker kulde/varme, at du føles tungere eller lettere, at du bliver træt eller opkvikket, alt sammen helt normalt, og du skal blot lade kroppen og sindet gøre det den gør og lade sindet vise dig det den vil vise dig.

Reiki er en japansk teknik til stressreduktion og afslapning, der også fremmer helbredelse. Det faciliteres ved “håndspålæggelse” og er baseret på ideen om, at en usynlig “livskraftenergi” CHI/KI strømmer gennem os. Chi er det, der får os til at være i live. Hvis ens Chi/”livskraftenergi” er lav, er vi mere tilbøjelige til at blive syge eller føle stress, og hvis den er høj, er vi mere i stand til at være glade og sunde.

Ordet Reiki er lavet af to japanske ord – Rei, som betyder “Guds visdom eller den højere magt” og Ki, som er “livskraftenergi”. Så Reiki er faktisk “åndeligt styret livskraftenergi.”

En behandling føles som en vidunderlig glødende udstråling, der strømmer gennem og omkring dig. Reiki behandler hele personen inklusive krop, følelser, sind og ånd og skaber mange gavnlige virkninger, der omfatter afslapning og følelser af fred, sikkerhed og velvære. Mange har rapporteret mirakuløse resultater.

Reiki er en enkel, naturlig og sikker metode til åndelig helbredelse og selvforbedring, som alle kan bruge. Det har været effektivt til at hjælpe stort set alle kendte sygdomme og sygdomme og skaber altid en gavnlig effekt. Det virker også sammen med alle andre medicinske eller terapeutiske teknikker til at lindre bivirkninger og fremme genopretning.

Reiki er helt ufarligt!

Reiki går ud på at sprede glæde i verden, opløfte de gode vibrationer og vokse som menneske.

De 5 grundpiller i Reiki:
I dag vil jeg ikke bekymre mig.
I dag vil jeg ikke være vred.
I dag vil jeg gøre mit arbejde med ærlighed.
I dag vil jeg være taknemmelig for alle min gaver.
I dag vil jeg være venlig overfor min nabo og alle levende væsner.

Der er mange fordele ved at prøve Reiki:

  • Mere energi
  • Større livsglæde
  • Du kan gøre en forskel i dit eget liv
  • Øget mentalt overskud, så du kan træffe bedre valg
  • Mindre smerte, mindre angst og lavere stressniveau
  • More ro i krop og sjæl

Måske oplever du intet under behandlingen, men en dag(e) senere. Det er helt normalt. Måske kommer der følelser op til overfladen, om oplevelser, du havde glemt. Måske græder du undervejs. Dette er også helt normalt.

Det siges, at Reiki kan være en vej til helbredelse, da sygdom begynder i den energetiske krop, og Reiki vil genskabe balance og fjerne blokeringer, og healer på fysisk, psykisk, mentalt og emotionelt niveau.

Reiki kan også udføres over afstand. Du behøver ikke være tilstede i min klinik, vi aftaler bare et tidspunkt og så får du nogle instrukser inden.

Vil du være øvekanin? Det koster kun en lille donation til varme, strøm og uddannelsen, på 50kr (gerne mere, hvis du synes og har mulighed for det).