Lonegevity er det nye!

I vinteren 2023 lanceres et helt nyt kursus i Sundhedsmissionen! Det handler om LONGEVITY dvs. det, at leve så sundt, så længe som muligt, altså at du lærer hvordan at få det bedste ud af din krop og fysik, så du kan være “ung med de unge” til langt oppe i alderen!

Longevity handler om at du bliver i stand til at bruge din krop til det du vil, også selvom du er over 80 år. Det er selvfølgelig en fordel at begynde at træne når du er ung, men du kan sagtens opnår gode reslutater, hvis du begynder når du er 40, 50, 60 eller endda senere!

Longevity betyder “lang levetid” og henviser til den moderne videnskab om at leve længere ved brug af teknologi og behandlinger, som kan være livsforlængende, helbredende og – med tiden – foryngende.

Du tror måske, at dine gener bestemmer din levetid, men sandheden er, at genetik tegner sig for maksimalt 30 procent af din forventede levetid. Resten kommer fra din adfærd, altså kost og træning, holdninger (fysisk og psykisk), miljø og en lille smule held.

Hvis du vil slå gennemsnittet og maksimere din levetid, hvad skal du gøre? Her er en liste over ting, du skal overveje:

  • Træn regelmæssigt. Forskning viser, at moderat motion, når den praktiseres regelmæssigt, faktisk kan rulle uret tilbage på dit DNA. Du lærer, hvilken træning, der gavner dig på den lange bane. 
  • Fyld din tallerken med grøntsager. Mens der er mange debatter om den bedste kost for øget levetid, er næsten hver diæt enig i, at spise flere grøntsager er vejen at gå. Dette lærer du mere om på dette kursus i Sundhedsmissionen.
  • IF – intermitterende faste (med mange variationer på, hvordan dette opnås).  Du lærer de forskellige muligheder at kende på dette kursus.
  • Få nok søvn. De fleste mennesker har det bedst, når de får syv til ni timers søvn om natten. Du lærer nogle teknikker, du kan lave, for at forbedre din søvn.
  • Håndter omhyggeligt din stress. Stress kan have usunde virkninger på din krop og kan også fremme usund adfærd, såsom overspisning eller rygning.
  • Dyrk personlige relationer. At tilbringe tid sammen med vores kære synes faktisk at forbedre levetiden, måske fordi det mindsker stress eller risikabel adfærd. Så forhåbentligt kommer du på hold med andre skønne mennesker.
  • Lær at få kontrol med rygning og alkohol.

Kurset starter med en workshop og undervisning og herefter er der en ugentlig træning og opsamling, samt daglig hjemmetræning på 10-60 min. Det vigtigste er jo den træning du får gjort, ergo, skal det være overkommeligt.

Er du interesseret? Så send en mail til info@paleopower.dk og bliv skrevet på maillisten og modtag mere info om tid og sted.

Skriv et svar