PaleoPower-bogen

Er den noget for dig?

  • Savner du energi?
  • Savner du en nem løsning i stedet for en slankekur?
  • Er du hele tiden træt?
  • Lider du af en autoimmun sygdom?
  • Er du ked af lidt for mange kilo på sidebenene?
  • Vil du prøve noget nyt – som faktisk er ”old news”?
  • Vil du spise dig rask? Spise dig fra ADHD, diabetes, fedme mm.?
  • Savner du inspiration til din træning?
  • Vil du have en nem introduktion til paleolivsstilen?– uden at skulle være hverken forsker, kok eller historiker for at kunne forstå det?

PaleoPowe-bogen er en letforståelig indgang til paleolivsstilen + træningsprogrammer + glutenfri, sukkerfri og mælkefri kogebog =ET NYT LIV

Lægger du dit liv om med paleo, er der intet at tabe!- udover de overflødige kilo!

Giv det en chance i 14 dage, og vi lover dig, at du vil mærke en forskel. Og efter en måned er der ingen vej tilbage: DU har lagt grunden for dit nye liv, og du vil ikke kunne forstå, at du ikke skruede tiden tilbage tidligere.

“Bogen her er et genialt redskab for dig, der gerne i gang med en livsstilsændring, der giver energi, velvære, vitalitet, og kan gøre din krop bedre i stand til at genvinde helbredet, hvis det skranter. Og det med ændringer og redskaber, der på ingen måde er umulige eller uopnåelige, selvom de nok er anderledes end hvad du måske er vant til. Men hvis det, du gør nu, ikke virker, så skal du nok heller ikke forvente, at du opnår ændringer eller anderledes resultater, hvis du blot fortsætter med mere af det samme.Bogen her er også et eksempel på, hvad den rette kost kan gøre ved helbredsproblemer og FLS-syndromet (`Feeling Like Shit´ uden at have nogen klinisk diagnose). At gå fra gigtsygdom, overvægt, neurologiske problemer, en hjerne og et nervesystem, der var meget langt fra velfungerende og FLS-syndromet til at være stærk, glad, vital og have genvundet sundheden på et år, ved at ændre kosten og livsstilen, er fænomenalt. Både for Stinne, der nu har fået sin krop og vitalitet igen, men også for alle de andre, der har gjort noget tilsvarende, og for alle, der kommer til at gøre noget tilsvarende. Det er måske dig? I så fald er denne bog en perfekt guide og inspiration. Gå i gang med at læse den lige nu.”

God læselyst, Umahro Cadogan, Adjungeret professor i ernæring og Functional Medicine, træningsfreak og sundhedsnørd.

Bestil bogen ved at sende en mail til info@paleopower.dk med

navn, adresse, email + tlfnr eller send en SMS på 24801787 med samme indhold.

100kr (+ porto)

Skriv et svar