Om Stinne Berg

På ét år gået fra at få at vide, at næste stop er kørestol og en pension, til at stille op i vægtløftningskonkurrencer med kettlebells!
I 2009 stoppede jeg som designer og blev sygemeldt med 9 kroniske diagnoser. Det første år var forfærdeligt. Jeg kunne knapt gå og kunne ikke sidde op at spise, hvis jeg havde lavet maden, så det blev tit til noget underlødigt, fx pasta eller pizza. I 2010 læste jeg Tor Nørretrandes bog “Menneskeføde” og så lagde jeg min kost om til det Moder Natur har lavet til os. Og så gik det slag i slag. I løbet af blot 5 dage forsvandt smerterne fra slidgigt i fingrene og senere også i ryghvirvlerne. Vægten faldt og humøret steg. Jeg begyndte at windsurfe, SUP´e og dyrke crossfit.

I 2013 åbnede jeg sammen med en veninde PaleoPower. Hun er nu draget videre med sine kettlebells og var KettleBurn-instruktør på Færøerne.
Jeg har udover at undervise i PaleoPower, undervist i yoga på Esbjerg Ungdomsskole og i yoga og crossfit på Ollerup Gymnastikhøjskole.

Jeg er uddannet IKLF Kettlebell- og Crossfitnesinstruktør i Esbjerg, har læst til Urteterapeut på Marselisborg hospital, og har taget uddannelse hos Fitness Institute i København, så jeg nu er Kostvejleder med speciale i træning, diæter og fitness, samt har taget eksamen i anatomi og fysiologi.  Endvidere er jeg Terapeutisk massør og Aromaterapeut og har læst Biopati i Aarhus og fysioterapi på UC Syd, samt certificeret yogalærer, kundaliniyogalærer, KAY-børneyogalærer og i 2021 bliver jeg meditationslærer.

Læs det fulde CV herunder:

CV Stinne Berg 2021