Bøger

WEBSHOP under udarbejdelse

Indtil jeg kan finde ud af at lave sådan en, kan du blot sende en mail til info@paleopower.dk eller en SMS til 24801787 som også er nummeret du kan overføre beløbet til.

Bor du på Fanø eller i Esbjerg, leverer jeg indenfor 2 dage, eller sender jeg bøgerne til dig. (porto 50kr)

 • Savner du energi?
 • Savner du en nem løsning i stedet for en slankekur?
 • Er du hele tiden træt?
 • Lider du af en autoimmun sygdom?
 • Er du ked af lidt for mange kilo på sidebenene?
 • Vil du prøve noget nyt – som faktisk er ”old news”?
 • Vil du spise dig rask? Spise dig fra ADHD, diabetes, fedme mm.?
 • Savner du inspiration til din træning?
 • Vil du have en nem introduktion til paleolivsstilen?
  -Uden at skulle være hverken forsker, kok eller historiker for at kunne forstå det?
  Letforståelig indgang til paleolivsstilen + træningsprogrammer +
  glutenfri, sukkerfri og mælkefri kogebog = ET NYT LIV

  Lægger du dit liv om med paleo, er der intet at tabe!
  – udover de overflødige kilo!

  Giv det en chance i 14 dage, og vi lover dig, at du vil mærke en forskel. Og efter en måned er der ingen vej tilbage: DU har lagt grunden for dit nye liv, og du vil ikke kunne forstå, at du ikke skruede tiden tilbage tidligere.

  “Bogen her er et genialt redskab for dig, der gerne i gang med stenalderkost, og i det hele taget en omfattende livsstilsændring, der giver energi, velvære, vitalitet, og kan gøre din krop bedre i stand til at genvinde helbredet, hvis det skranter. Og det med ændringer og redskaber, der på ingen måde er umulige eller uopnåelige, selvom de nok er anderledes end hvad du måske er vant til. Men hvis det, du gør nu, ikke virker, så skal du nok heller ikke forvente, at du opnår ændringer eller anderledes resultater, hvis du blot fortsætter med mere af det samme.

  Bogen her er også et eksempel på, hvad den rette kost kan gøre ved helbredsproblemer og FLS-syndromet (`Feeling Like Shit´ uden at have nogen klinisk diagnose). At gå fra gigtsygdom, overvægt, neurologiske problemer, en hjerne og et nervesystem, der var meget langt fra velfungerende og FLS-syndromet til at være stærk, glad, vital og have genvundet sundheden på mindre end to år, ved at ændre kosten og livsstilen, er fænomenalt. Både for Stinne, der nu har fået sin krop og vitalitet igen, men også for alle de andre, der har gjort noget tilsvarende, og for alle, der kommer til at gøre noget tilsvarende. Det er måske dig? I så fald er denne bog en perfekt guide og inspiration. Gå i gang med at læse den lige nu!

  God læselyst, Umahro Cadogan, Adjungeret professor i ernæring og Functional Medicine, træningsfreak og sundhedsnørd.”

  Før 288,-   NU:   100kr

 • Eller køb den som e-bog her:
  Få PaleoPower – spis dig sund og frisk med stenalderkost og funktionel træning af Stinne Berg som e-bog i PDF format på dansk (saxo.com)

Naturlig mad, naturlig motion og naturlig søvn.

Der findes et hav af kogebøger og kostretninger. Hvorfor skulle URteKOST være bedre end andre? Der findes ikke en diæt, der passer til alle. Men der findes en, der ikke gavner nogen! Den vil kost-, træningsvejleder og urteterapeut Stinne Berg fra Sundhedsmissionen gerne hjælpe folk til at komme væk fra, på en nem måde.

Den optimale diæt er sammensat af fisk, grønt, frugt, bær, lyst kød, fjerkræ, vildt (som du måske kender det fra paleo/stenalderkost) samt urter – deraf navnet URteKOST. Det er hverken magi, hekseri eller overtro det handler om.

URteKOST vil gavne dig, der er ramt af livsstilssygdomme, cancer, diabetes, mandeinfluenza, overvægt, dårlig hukommelse, tidlig aldring, manglende sexlyst, hormonforstyrrelser og mange andre lidelser.

Mad, motion, sex og søvn er vigtige nøgleord, når det handler om at have et godt helbred.

»Bogen her giver idéer til krop, sind og sexliv!« (Kvindelig testlæser, 53 år)

»URteKOST er den mest underholdende sundhedsbog jeg har læst!« (Mandlig testlæser, 48år)

»Virkeligt brugbare tips om sundhed og livsstilssygdomme!« (Mandlig testlæser, 50 år)

Stinne Berg har spist sig rask fra en række kroniske lidelser og har drevet klinikken Sundhedsmissionen siden 2013, og står bl.a. bag bestsellerne ”Mad og Mennesker” og ”PaleoPower – Spis dig sund og frisk”, samt to bøger om Fanøs historie og en antologi om Sønderho Havn

Før 280,-   NU:   100kr

Send en SMS til 24801787 eller en mail til info@paleopower.dk med din bestilling. Bøgerne leveres i Esbjerg eller på Fanø indenfor 2 dage, eller sendes (porto kr 50)

 

Ny bog af Stinne Berg.

Fredag d. 1.12.23 kl. 16.00 udkom DEN NATURLIGE VEJ TIL AT LEVE
Vil du købe bogen, så end en besked til 248017877, en mail til info@paleopower.dk eller kom forbi i klinikken, hvor du kan betale kontant.
DEN NATURIGE VEJ TIL AT LEVE koster 250kr (+ 60kr i porto)
Har du ikke PaleoPower-bogen, som der henvises til flere gange i DEN NATURLIGE VEJ TIL AT LEVE, kan du købe den med for kun kr.50,- URteKOST for kr 100,-.
Forsendelsesprisen på de 60 kr er for 1 eller 2 bøger. 3 eller 4 styk koster 80 kr. at sende.

DEN NATURLIGE VEJ TIL AT LEVE kan også bestilles som Book On Demand eller E-bog på www.saxo.com

Hele verden er besat af at se ungdommelig ud. Botox, fillers, operationer og filtre på telefonen er blevet en milliardindustri, som fortsætter med at vokse. Der findes dog nogle mere naturlige måder at stoppe eller sinke aldringsprocessen. Du behøver ingen kunstige løsninger.
Denne bog vil ikke være ”sundhedens eller ungdommens kilde”, men vil give dig gode råd til at optimere dit liv. Hvorvidt du følger dem, er op til dig. Følger du nogle af dem, vil du ganske givet forbedre dit liv en smule, men følger du dem alle, vil du helt bestemt kunne mærke den forskel biohacking gør.

Biohacking er en praksis, der involverer, at du foretager livsstilsændringer for at opnå optimal sundhed og ydeevne. Både fysisk og psykisk. Biohacking er ikke ”one size fitts all”, det er en meget individualiseret tilgang. Derfor fordrer det af enhver, der betragter sig selv som en biohacker, at de foretager bevidste valg angående deres kost, fitness, søvn, stresshåndtering og miljø, for at sikre, at de bliver deres bedste selv. Det bliver mere og mere almindeligt, da flere mennesker er interesserede i moderne teknologier og egenomsorg, der hjælper dem med at tage kontrol over deres velbefindende. – På en nemmere måde, vel at mærke, deraf termen ”hack”.

Jeg er meget stolt over at Forord af Anna Iben Hollensberg har skrevet forordet til DEN NATURLIGE VEJ TIL AT LEVE. Umahro Cadogan skrev forord til PaleoPower (nr 1). Frede Damgaard skrev forord til URteKOST (nr 2) og nu altså Anna Iben Hollensberg. Hun er Speciallæge, heilpraktiker, swiss biomed., antroposofisk og functional medicine practitioner/IFMCP.
Her er hendes forord:

Er du også interesseret i biohacking – i at finde de smarte og effektive veje til stærk sundhed og et langt og vitalt liv, så giv dig endelig i kast med denne bog af Stinne Berg. Du står med et overflødighedshorn i hånden, –  personligt og levende fortalt.
I denne bog finder du stribevis af emner i feltet til både inspiration og information. Om livsstil – kulde/varmeterapier, faste og de livsforlængende veje. Om effektive urter og metoder til at hjælpe kroppen op og på vej til bedre status. Om træningsveje, muskelaktivitet og koblingen til psyke og sind. Om fuldgod, intelligent serveret ernæring og kostens aktivstoffer – og meget, meget andet.
Ikke mindst får du mulighed for selvtest og herefter at dykke ned i viden om kroppens processer og dynamikker. Bl.a. ud fra den kinesisk livsvisdom – og mere til, så du kommer til en dybere forståelse af hvorfor kroppen (og psyken) kan reagere med sygdom – og hermed også veje til at ændre det. Til noget meget bedre, stærkere – og sjovere.
Bogen rummer både det velkendte og velunderbyggede indenfor sundhed, komplementærmedicin og biohacking, men også de helt nye og boblende spændende områder af terapier og tiltag er med, dem der er i sin vorden og på vej.
Stinne fortæller ligefremt og personligt om sin egen vej fra alvorlig sygdom til betydelig mere sundhed, livskraft og styrke end flertallet af danskere. Ved aktivt at bruge al den viden hun er kommet i forbindelse med undervejs. Og fordi hun har evnen til at eftersøge, erfare og konstant at bygge på med funktionel anvendelig viden. Helt praktisk og uden dikkedarer.
Her får du hverdags-biohacking så det rykker – krydret med Stinnes livskundskab.
Fyldt med viden, praktiske anvisninger og ideer til selvhjælp fra en særdeles erfaren kvinde.

God fornøjelse!

Anna Iben Hollensberg

Send navn, adresse, tlf. og mailadresse i en sms til 24801787, en mail til info@paleopower.dk eller kom forbi i klinikken, hvor du kan betale kontant.

 

Derudover findes der en bogserie om Fanøs historie på tre bind. De er også oversat til tysk.

DEN NATURLIGE VEJ er også oversat til tysk.

Derudover er der også Mad og Mennesker, og den er sørme også oversat til tysk.

Tjek alle ti bøger ud i den lille butik eller i Fanø Boghandel.