Terapeutisk massage

Terapeutisk massage er en blid massageform, der arbejder med samspillet mellem krop og psyke – både velvære og terapi. Stresspunkterne i kroppen lokaliseres, og der behandles for kroniske smerter i muskler og led, f.eks musearm og gigtsmerter. Er også velegnet ved kronisk spændingshovedpine og migræne. Massagen bygger på, at der er sammenhæng mellem krop og sind, og tilrettelægges primært ud fra dine gener og problemer.

Massagen inddrager hele kroppen med henblik på, at give en intensiv helkropsoplevelse, samt følelse af harmoni og velbehag. Massagen er et meget omsorgsfuldt og dybdeafspændende redskab som kan give balance i et udfordrende og stresset liv.

Massagen giver lindring af spændinger og ubehag i kroppen og kan afhjælpe og forebygge gener som:

Stress
Ryg- og lændesmerter
Nakke- og skulderspændinger
Hovedpine
Søvnbesvær
Træthedsfølelse og mange andre symptomer af fysisk og psykisk art

Massagen er et meget omsorgsfuldt og dybdeafspændende redskab som kan give balance i et udfordrende og stresset liv. Mange benytter massagen regelmæssigt for at opnå fysisk og psykisk velvære og derved forebygge sygdom, der ligger nemlig en guldgrube af informationer gemt i kroppen.

Erindringer om ubehagelige eller uafsluttede situationer fra tidligere i livet, kan præge vores måde at opfatte os selv og hvordan vi møder andre. Men også oprindelige kvaliteter som livsglæde, spontanitet og kreativitet kan ligge ubenyttet og tilbageholdt i kroppens skjulte resurser. Gennem afklaring af gamle mønstre og reaktionsmåder, vil den terapeutiske massage give dig mulighed for selvforståelse samt bevidsthed om hvem du er, dybest inde.

I behandling indgår terapeutisk berøring, massage, tryk, kropsøvelser og terapeutisk samtale.

Terapeutisk massage er også et velegnet værktøj til at bearbejde mere akutte kriser som angst og chok, personlig udvikling, selvforståelse, samhørighed, grounding, kropsbevidsthed og forløsning.

Terapeutisk massage er ren selvforkælelse for krop og sjæl, hvor du får ny energi og overskud. Men kan også “gøre ondt” på et dybere plan, da vi arbejder med de metafysiske årsager til dine smerter.

Prøv også en Cupping-massage. En helt vidunderlig, nærmest magisk, massageform, der på kun 10 minutter klarer hvad en massage opnår på en time. Har du spændinger i skuldrene, søvnproblemer, eller en række andre lidelser, så kom ind og hør om det kan hjælpe dig. Det kan det i langt de fleste tilfælde. Læs gerne http://www.paleopower.dk/2018/05/29/sugemaerker-er-det-nye-sort-i-aar-skal-vi-gaa-til-cupping-for-at-faa-det-bedre/

Jeg er uddannet fra Terapeutisk Institut, Viborg. Terapeutisk massør er en toårig uddannelse i massageteknikker og praktisk øvelse.