Privat Sundheds- Genstarts- Yogaretreat

Privat yogaretreat, hvor du kan genstarte din sundhed. Der kun er plads til 6 personer, derfor eksklusivt og nærværende, og da det er privat, er det deltagerne det bestemmer hvornår, det skal afholdes.

Allerede tilbage i 2018 begyndte idéen om et yogaretreat at spire i mig, og så kom der lige et fysioterapeutstudie og en corona i vejen. Men i 2020 gik jeg sammen med de to andre instruktører og begyndte at forberede et yoga-retreat, som pga. corona har det været et helt år undervejs!

Eksklusivt og intimt, da der kun er plads til 6 personer. Max hygge og nærværd!

Denne gang er jeg gået sammen med et lækkert AirB&B der ligger 100 meter fra Fanøs lille hyggelige yogahus, og hun tilbyder tre værelser med plads til to personer i hvert værelse. Ét værelse har to separate senge. De to andre værelser har dobbeltsenge. Der er også mulighed for at bo hjemme, hvis du bor på Fanø eller i Esbjerg, men der er kun 6 pladser i yogahuset i alt uanset hvor du overnatter. Alle 6 kommer til at nyde hendes lækre mad.

Sundheds-genstarts-yoga-retreatet vil fx byde på yoga, Chi-Flow, meditation, et foredrag om sund kost og sund livstil anno 2024. Dvs. udrensning, biohacking og longevity. Du bliver klar til at begynde på at biohacke efter opholdet. Der følger en biohack-gave med i prisen.

Kosten, yogaen og naturen på Fanø vil styrke din krop,  fordøjelse, nattesøvn samt indre ro.

Jeg har sammensat et helt unikt program. Det bliver nogle dejlige dage med styrkende yoga, opbyggende sund kost, aftenmeditationer, guidet gåtur til havet, coaching og oplæg. Der vil være masser af natur, ro og plads til at slappe af.

På opholdet får du serveret den lækreste mad, der er korn-/glutenfri og økologisk. Hvis du lider af en autoimmun lidelse, oplyser du mig blot dette, og så vil du kunne få en A.I.P-diæt, så du trygt kunne nyde maden uden at tænke over hvad du får serveret. Maden tilberedes udelukkende af frugt, grøntsager og kylling, ingen linser, bulgur, pasta eller andet fabriksforarbejdet. Og du vil føle dig energifyldt og mæt.

Alle kan deltage uanset erfaring med yoga.

Det er vigtigt at I hviler jer i de indlagte pauser. Planlæg ikke andre aktiviteter på Fanø udover det der er planlagt til jer på kurset, da den megen yoga kræver at I også slapper meget af. I er selvfølgelig velkomne til at gå en tur. Efter aftenyogaen anbefales det at I går til ro. Kroppen har brug for restitution og masser af søvn. Men der er også tid til at snakke og dele erfaringer med de andre deltagere. Ønsker I at se mere af øen, er I velkomne til at blive et par dage bagefter, eller komme før.  Dette aftales individuelt og er uden forplejning, men der kan tilberedes mad på stedet.

Dag 1 – Lørdag

 • 11:00: Ankomst, te, velkomst og Loving-kindness-meditation
 • 12:00-13:00: Chi-Flow
 • 13:00-14:00: Frokost i yogahuset (A.I.P-style)
 • 14:00-15:00: Middagespause og ankomst til AirB&B.
 • 15:00-17:00: Eftermiddagste m frugt. Oplæg om Sund livsstil
 • 17:00-18:00 TRX-yoga
 • 18:00-19:00: Aftensmad på AirB&B.
 • 20:00-21:00: Aftenyoga

Dag 2 – Søndag

 • 08:00-09:00: Urtete. Faste – hvorfor og hvordan.
 • 09:00-10:00: Yoga
 • 10:00-12:00: Ud i naturen med bl.a. meditation.
 • 12:30-13:30: Frokost i AirB&B
 • 13.00-14:.30: Yoga og ansigtsyoga.
 • 14:30: Eftermiddagste m rawkage. Plenum og afsuttende Loving-Kindness-afsked.
 • 16:00: Afrejse

Tiderne er cirkatider! Har vi behov for længere tid til et af punkterne, så tager vi den.

Hvem er facilitator på dette retreat?
Stinne Berg er Sundhedsmissionær og har siden 2013 drevet egen klinik “Sundhedsmissionen” på Fanø, hvor der tilbydes kostvejledning, massage samt træning.
Stinne Berg har dyrket yoga siden hun blev gravid i 1995, og hun har undervist yoga siden 2013 både i sin egen virksomhed , på Esbjerg Ungdomsskole og på Ollerup Idrætshøjskole, og er certificeret KAY-yogainstruktør samt meditations- og kundaliniyogalærer fra Center of Exellence, og har i vinteren 2020-21 taget 200 timers yogalæreruddannelse (det var jo nok på tide efter 8 år som yogalærer, thihi).
Hun har netop udgivet sin tredje sundhedsbog “Den naturlige vej til at leve godt, længe og super sundt”.

Opholdet:

Sundhedsmissionen lægger lokaler til både yoga, pauser og oplæg, og ligger for enden af Hovedgaden i Nordby på Fanø, 15 min til fods fra færgen, Vadehavet og smukke natur.
Overnatningen og to måltider er på 1. sal i et nærliggende B&B omkring 100 m fra yogahuset.

Prisen pr. pers. er 2200,- for 2 dage.

Tilmeld dig ved at ringe til Stinne Berg på 2480 1787

Prisen inkluderer kost og logi, yogaundervisning, foredrag og udflugter, samt bøgerne URteKost og PaleoPower, og et lille kit, der er tilpasset alt efter om det er retreat A eller B der gennemføres. Du behøver ingen lommepenge, men søger selv for transport til/fra Fanø. Lad blot bilen stå i Esbjerg og tag færgen for ca. 30kr og tag turen til fods herop, du behøver ikke medbringe ret meget. Der forefindes sengelinned og håndklæder i B&B´et.

Pris uden overnatning:  1700kr pr pers. hvis du selv sørger for overnatning og mad.

Der skal være minimum 3 tilmeldte for at retreatet gennemføres.
Ved tilmelding gives besked om der er særlige forhold vi skal vide, fx allergier, sensitivitet eller andet.

Afbestillingsregler: Som udgangspunkt tilbagebetales beløbet kun såfremt underviseren ikke er i stand til at gennemføre kurset.

Skriv et svar