Hokus-pokus – DU er i fokus! Vinterenetimer.

Vidste du, at Sundhedsmissionen fra 1.7.22 tilbyder sindssygt billige enetimer om vinteren?
Simpelthen fordi DU fortjener det! Du fortjener den fulde opmærksomhed til DIN træning.
Du er ikke blot en i mængden, og DU har sikkert andre behov end “din nabo”.
Det vil sige, at undervisningen tilrettelægges ud fra dine behov. Indholdet bliver aldrig fastlagt 100% inden hver session, men ud fra deltagernes behov.

Og det bedste ved det hele er, at du bare
booker tid lige når det passer dig!

eneundervisning

Det handler altså KUN om hvad du har behov for. Det kan fx være:

At du har et mål, du vil opnå. Fx:
– stærkere arme
– komme af med nakkesmerter – Blive i stand til at dreje nakken full range of motion
– Skuldermobilitetstræning
– Ansigtsyoga
– Mave-balle-træning
– Fodyoga
– Balancetræning
– Søvnforbedrende yoga
– Posturologi
og mange andre foki.

Der er mulighed for at træne hele dagen mellem 8 og 19 fra 1.7. Du booker via https://system.easypractice.net/book/sundhedsmissionen-paleopower

Vælg VINTERENETIME

Du kan dog kun booke tider mellem 11 og 17 der, men send mig en SMS på 24801787 så kan du booke mellem 8 og 19. Eller kik forbi til en snak om hvad du gerne vil opnå og hvornår du gerne vil træne, så finder vi ud af det.

Så mulighederne er nu, at du booker din(e) enetimer(r) online, men du kan også booke til dig og en makker, men der er ingen fastlagte hold længere, da interessen for dem forsvandt med corona, desværre. Max 4 på et indendørshold.

Prisen på enetimer er normalt steget, af to årsager: EU har ændret reglerne for “undervisning” og … jeg skal kunne leve af det.
Jeg blev uddannet personlig træner for mange år siden og deltager løbende på kurser og studerer i det hele taget kroppens bevægelse og optimering af denne, og det er ikke gratis.

Men i oktober, november, december, januar og februar kan du altså booke disse superbillige vinterenetimer til kun 200kr pr gang.

Ud over 1:1 træning kan du også få tilsendt programmer på e-mail fra ExorLive (med video m.m.) til hjemmetræning for 250kr pr stk efter en session. Denne plan kan du bruge igen og igen.

Du har også mulighed for at træne på egen hånd i mit træningshus for 50kr pr time. Du har adgang til alt udstyr og haven.

Her er udstyr nok
Prisliste 010722
Prisliste pr. 1.7.22

Skriv et svar