Testklienter søges

Jeg er atter gået i krig med en ny bog. I min klinik møder jeg jo dagligt klienter med muskelsmerter. Indimellem er smerterne “uforklarlige”, dvs. at de ikke er kommet ved uheld, havearbejde, slag eller lignende. De er tit nogle smerter, som folk går med i længere tid. Nogle af dem kan forklares ud fra et Meta-fysisoterapeutisk ståsted.

Hvad psyken undertrykker – udtrykker kroppen.
Med Meta-sundhed har vi en mulighed for at finde ud af hvad vores krop fortæller.

Kroppen husker de følelser, du har gemt – og måske glemt – fordi de var for svære at rumme, da du oplevede dem. Svære følelser kan “sidde fast” i din krop, og give dig uro i kroppen, smerter og spændinger.

Når vi arbejder med Meta-fysioterapi eller Meta-sundhed er en vigtig del af processen at lytte til de meldinger vi får fra vores krop. Når vi gør dette, bliver det nemmere at leve det liv vi ønsker – vi lægger gamle handlemønstre bag os og bliver bedre til at følge vores hjerte. Det går dybere end blot en massage/behandling. For at kunne dette, har jeg indledt et samarbejde med Coach Anja Høst.

Forløbet: Du kommer til en fysioterapeutisk undersøgelse hos mig, hvor vi fastlægger problemet og du får en manuel behandling (fx massage) hvor vævet undersøges. Herefter overdrager jeg din journal til Anja som overtager behandlingen, som herefter er coaching for at forløse problemet emotionelt. Sammen aftaler I forløbet. Jeg ser dig igen når I er færdige og undersøger dig igen og sammen evaluerer vi på smerterne.

Vi søger 3-5 testklienter der har ondt et sted i kroppen og er villige til at arbejde med det emotionelt over en periode. Præcist hvor lang tid, afhænger af den enkelte, men regn med 3-5 coachingsessioner.

Meld dig KUN hvis du vil fuldføre!

Hvad du skal gøre for at komme i betragtning:

Sende en (kort) beskrivelse af hvorfor vi skal vælge dig og hvor dine smerter sidder og hvor lang tid du har haft dem, til mail info@paleopower.dk mærk mailen “testkanin”. Du skal være indstillet på at du skal bruges som caseeksempel i bogen (du må gerne være anonym).


Skriv et svar