Træningsformer

Træning

Hos Sundhedsmissionen PaleoPower er det vigtigt, at du får PERSONLIG træning! Derfor er det slut med holdtræning, og server kun personlig træning, og træningen tilpasses de behov og eventuelle skavanker du måtte have.

400kr PR time pr person. 

4-tursklippekort for 800kr

To personer sammen for 625,- for 1 time.

Spørg for yderligere priser og information.

Nok Danmarks laveste priser for personlig træning!

Ønsker du 1:1 træning, altså fuld fokus på dig og dine behov/skavanker, er dette stedet.

Fx yogaterapi, kundaliniyoga, guidet meditation, rygtræning, eller nogle af de andre træningsformer, men kun dig og mig.

Der tilbydes følgende træningsformer:

TRX

TRX er for dig, som ønsker at blive udfordret på balance, styrke, koordination og mobilitet og er træt af traditionelle træningsmaskiner. TRX er en genial form for funktionel træning, udtænkt af U.S. Navy Seal, Randy Hertick og Chris Frankel, som jeg var på Kursus hos i 2019, men jeg har selv brugt TRX siden 2011.
Man bruger udelukkende sin egen kropsvægt som belastning i træningen, og øvelserne er lette at udføre for stort set alle uanset fysisk niveau. TRX er super til genoptræning og virkelig en god træningsform til dig, der er nybegynder, da du kun bruger din egen kropsvægt. 
Alle kan være med, uanset hvilken form du er i! Og alt efter hvor meget du giver dig, vil du mærke det på den gode måde bagefter.

Yoga

Yoga er i sit udgangspunkt en gammel indisk religiøs og spirituel praksisform, der skal disciplinere eller bringe kroppen ”under åg”. I dag er yoga blevet koblet sammen med vestlige former for gymnastik, hvorved den bliver en syntese imellem at dyrke kroppen og psyken, hvilket passer godt til det moderne sundhedsopfattelse, der handler om, at krop og psyke hænger sammen.  Hos Sundhedsmissionen PaleoPower handler yoga mest om at smidiggøre kroppen og samtidigt styrke den, ved at træne de forskellige muskelgrupper i kroppen. Knapt så meget A-U-MOoooommmmmm, mantraer, svære indiske ord, og mere Asana (stillingerne), Pranayama (åndedrætsøvelser) og Namasté.
Alle kan være med, uanset hvilken form du er i!
Jeg er uddannet KAY-yogalærer, og i 2020 blev jeg certificeret yogalærer fra Center Of Exellence, og i 2021 blev jeg certificeret Kundaliniyogalærer samt  meditationslærer.

Funktionel Træning (Crossfitness)

På en time med crossfittness vil du komme til at arbejde både med vejrtrækning, kettlebells, TRX, bildæk, burpees, squat og alle de andre øvelser du (måske) kender fra crossfit. Det er sjovt, hårdt, funktionelt, varieret og du får med garanti sved på panden og hele kroppen er i fokus på disse hold.
Alle kan være med, uanset hvilken form du er i!
Jeg er uddannet kettlebellinstruktør og crossfitnessinstruktør.

Kettlebell

Endelig et træningsredskab, som kan hjælpe dig med næsten alle dine fitnessmål. Uanset om du vil tabe vægt, opbygge muskelmasse eller have mere generel styrke. Kettlebells giver dig mulighed for at træne hele kroppen funktionelt. Kettlebelltræning kan med stor fordel bruges af alle sportsudøvere – lige fra kampsportsudøvere til triathleter, over motionsløberen, da de virkelig fordrer kernemuskulaturen, og giver en rigtig god kernemuskulatur hurtigt. Da jeg selv skulle genoptrænes fra diskusprolapser, funktionelle lidelser, depression, var det disse tunge kugler, der reddede mit liv!
Alle kan være med, uanset hvilken form du er i!

PaleoPowerPlay

Hvornår har du sidst brugt din krop på en sjov måde? Hvornår har du rullet ned af en bakke, ligesom du kunne da du var 5 år? Hvornår har du sidst hoppet på trampolin? Hvornår har du sidst leget som et barn, uden at tænke over om du nu opfører dig anstændigt?

PaleoPowerPlay går ud på at genfinde de bevægelser, der er naturlige for kroppen: hoppe, kravle, klatre, balancere osv.

Vær forberedt på at blive beskidt, så tag ikke dit nyeste træningstøj på. Træningen foregår i Fanøs natur, så der skal være tilmeldt mindst 4 personer før holdet oprettes. (pris 500kr pr hold (1-5 pers))

TRX-Yoga

Som noget helt nyt tilbydes TRX-yoga på Fanø.

Det er en helt ny trend inden for både yoga og TRX, og DU kan være med til at skabe en ny trend indenfor træning.  TRX-yoga er en kombination af TRX-suspensiontræning og yoga. Det er væsentligt hårdere end almindelig yoga, men alle kan stadig være med. TRX-suspensiontræning bruges til alt fra genoptræning til træning af Navy Seals!
Det giver sved på panden og er drøn sjovt, og der er ikke helt så meget “hippie-zen” over det, som ved almindeligt yoga.

Chi-Flow

Det er lidt en blanding af yoga, Tai Chi og flow.

På Chi-Flow får vi energien ud i HELE kroppen så alting flyder bedre, både blod, chi, lymfe og humør.

Bevægelser inkluderer vejrtrækning, gå, stå, squat, stræk, tapping, banken på kroppen, let selvmassage, og lignende bevægelse.

Det kræver ingen forudgående viden eller kunnen at kunne deltage. Kun løst tøj, du kan bevæge dig i. Måtter forefindes.

XL-Mande-Yoga

Holdet for dig, der er ny i yoga og ikke føler dig tilpas i stramme bukser og på store hold. Der er kun 2-4 på holdet, og kun mænd, der er overvægtige.

Yogaen er tilrettelagt ud fra hvad deltagerne kan og har behov for for at komme tættere på en sund sjæl i et sundt legeme.

Yoga-terapi

Her er de fuld fokus på dig! På dette hold er der kun 2 pers, dig og mig. Holdet er for dig, der vil have hjælp og vejledning til et specifikt issue.

  • Det kan fx være genoptræning, hvor vi fokuserer på at få gjort gig fit for fight igen.
  • Det kan være med fokus på vægttab. 
  • Emotionelle barrierer som skal bearbejdes.
  • Det kan være yoga krydret med EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing”)
    EMDR er en evidensbaseret terapi, som hjælper til at mindske det ubehag, som kan forstyrre dig i dagligdagen, hvis du har ubehagelige oplevelser, der følger med fra fortiden. Sagt med andre ord, EMDR hjælper dig til, at fortid forbliver fortid, og nutid bliver nutid. Det kan være issues som PTSD, overfald, overgreb, ulykker eller angst.

Skriv et svar

Sundhedsmissionen – PaleoPower

Get in Touch

Sundhedsmissionen
PaleoPower

Stinne Berg
Hovedgaden 107
Nordby  6720 Fanø

+45 24801787

info@paleopower.dk

  • Warning: Undefined array key "social_icon_entry" in /customers/d/3/7/paleopower.dk/httpd.www/wp-content/themes/onecom-express/template-parts/social-icons.php on line 14
Translate »