Testmuligheder

Sundhedsmissionen tilbyder forskellige sundhedstest.

Sundhedsmissionen har siden 2019 har Quantom Health Analyse på programmet, og i 2024 er der kommet en Tanita-vægt til. Derudover forefindes forskellige fysiske tests og DNAtests. Læs mere herunder om de forskellige.

Quantom Health Analyse hjælper med at give dig en omfattende forståelse af dit helbred. Derudover bruger den quantum magnetisk resonansteknologi til hurtigt og præcist at måle hundredvis af sundhedsdata, der hjælper dig med at opdage eventuelle potentielle sygdomme og træffe forebyggende foranstaltninger i løbet af få sekunder. Quantum Analyzer gør det muligt hurtigt at analysere flere indikatorer for din helbredstilstand, herunder niveauerne af mineraler, tungmetaller, vitaminer, sporstoffer, fedtsyrer og andre vigtige biomarkører. Med sin analysenøjagtighed på op til 95% kan den fortælle dig dit helbreds tilstand på få minutter. Den kan registrere små ændringer i din krops sammensætning, hvilket giver dig et præcist billede af dit generelle helbred. Quantum Analyzer er et kraftfuldt værktøj for alle, der ønsker at overvåge deres helbred og træffe informerede beslutninger om deres velbefindende. Med sin hastighed og nøjagtighed vil den helt sikkert blive et uvurderligt aktiv for mange personer, der ønsker at holde styr på deres helbredsdata.

Læs mere her: https://www.paleopower.dk/2019/12/11/nyt-pa-fan-bio-scanner/

Tanita BC 545N Kropsanalysevægt er lavet med en avanceret form for kropsanalyse, der kan måle både voksne og børns fedtprocent.

Vægten kan måle følgende:
• Vægt
• Kropsfedt % (5 – 99 år),
• Kropsvæske %
• Muskelmasse
• Vurdering af kroppens fysiske tilstand
• Knoglemasse
• Basal metabolistisk rate (BMR)
• Metabolistisk alder – Body Age.
• Body Mass Index (BMI)
• Visceralfedtindikator (vurdering af mængde af fedt omkring dine organer)
• Segmenteret visning af fedt % og muskelmasse

I JANUAR 2024 ER DER TILBUD PÅ OVENSTÅENDE TEST. VEJNING INCL BADY AGE: KUN 150KR. QUANTOM HEALTH ANALYSER TIL HALV PRIS!
(DNA-testen herunder koster 1000kr, Blodtypetest 150kr,
fysiske test alt efter omfang.)

Dine gener påvirker, hvordan du reagerer på forskellige kost- og træningstyper.
God kost og fysisk aktivitet er vigtige dele af at leve et sundt liv. Korrekt kost og træning kan hjælpe os med at opnå optimal kropsfunktion og bevare en sund vægt, mindske risikoen for sygdomme og fremme den generelle sundhed. Med god kost og træning bliver vi følelsesmæssigt mere stabile og friskere!
Forskellige genvariationer bidrager til individuelle forskelle i, hvordan vi reagerer på forskellige former for træning og næringsstoffer i maden. Grunden til optimal kostindtagelse og træning er at tilpasse dem efter dine unikke behov.
I denne test analyseres nogle af de vigtigste gener, som i dag er kendt for at kunne påvirke, hvordan vores krop reagerer på kost og træning.
Med Dynamic Codes unikke DNA-test får du værdifuld viden om dine genetiske forudsætninger, og hvordan du bedst tilpasser din kost, træning og livsstil.
Testen er baseret på de seneste forskningsresultater og giver dig et personligt svar med informationer om de genetiske forudsætninger, som kan interagere med din kost og træning. Du får konkrete råd om, hvordan du kan tilpasse din kost, træning og livsstil baseret på 16 forskellige gener.
I testen analyseres forskellige genvarianter vha. PCR-baseret teknik. Denne teknik er almindelig til at analysere DNA i en række forskellige applikationer og betyder, at testen har en høj sikkerhed.
BODY består af to dele – NUTRITION og TRAINING
Vores unikke DNA-test BODY består af to dele – NUTRITION og TRAINING. Herunder kan du læse mere om, hvad de forskellige dele indeholder.
NUTRITION – fokus på kost og gener
En god kost er en vigtig del af at leve et sundt liv. Forskellige genvariationer kan medføre, at samme næringsstof i maden har forskellig virkning hos forskellige individer. Grunden til optimal kostindtagelse og træning er at tilpasse dem efter dine unikke behov.
Ganske mange gener er koblet til vores kostindtagelse og påvirker stofskiftet. I denne test analyseres nogle af de vigtigste gener, som i dag er kendt for at kunne påvirke samspillet mellem kosten og kroppen. Du får konkrete råd om, hvordan du kan tilpasse din kost og livsstil baseret på 11 forskellige gener.
I NUTRITION-delen af testen undersøger vi følgende kategorier:
• Fedtstoffer
• Kulhydrater
• Antioxidanter
• Koffein
• Stress og søvn
TRAINING – fokus på træning og gener
Fysisk aktivitet er en vigtig del af at leve et sundt liv. Genvariationer kan betyde, at vi præsterer forskelligt i forskellige træningssammenhænge, og at effekten af samme træning er forskellig hos forskellige individer. Grunden til optimal træning er at tilpasse den efter dine unikke behov.
Ganske mange gener er koblet til vores træningspræstation og dens effekter. I denne test analyseres nogle af de vigtigste gener, som i dag er kendt for at kunne påvirke samspillet mellem træning og kroppen. Du får konkrete råd om, hvordan du kan tilpasse din træning og livsstil baseret på 10 forskellige gener.
I TRAINING-delen af testen undersøger vi følgende kategorier:
• Kropsvægt
• Styrke og udholdenhed
• Antioxidantbeskyttelse
• Koffein
• Restitution
Du får bl.a. svar på:
– Har du eksplosive eller stærke muskler?
– Hvilken type af træning passer bedst til din krop?
– Hvor hurtigt bliver du restitueret efter træning?
– Hvordan påvirkes din krop af koffein, fedtstoffer, kulhydrater, antioxidantbeskyttelse, restitution/stress og søvn, styrke og udholdenhed og kropsvægt. Analysemetoden registrerer 16 SNP’er, og der gives svar for følgende gener: APOA5, FABP2, PPARG, TCF7L2, KCD10, NQO1, SOD2, GSTP1, CYP1A2, FTO, ACTN3, ACE, ADRB2, TNF, COMT og ADA.

Dine prøveresultater er kun til informations- og/eller uddannelsesformål. De er ikke til diagnostisk anvendelse eller til at træffe medicinske beslutninger. Testen erstatter ikke besøg hos og/eller råd fra læge eller anden kvalificeret specialist.

Herudover kan Sundhedsmissionen foretage fysiske test, som håndstyrke, max-test i dødløft, bænkpres o.s.v. samt blodtypetest. Sørg blot!