Sund i September 2023


September har i mange år været måneden, hvor Fanø sætter sundheden i fokus. Hos Sundhedsmissionen vil vi gerne lægge grunden for sundhed hele året, men her er alligevel et super godt tilbud til dig, der kun gælder i september. Så ønsker du at udfordre sig selv, at blive stærkere og få mere overskud i hverdagen, så tilmeld dig et 4 ugers Sund i Sebtember-forløb hos Sundhedsmissionen. (Det skal bare købes inden september er slut, men du kan begynde når som helst.)

Første gang mødes vi og du får målt din krops niveau med Quantom Helath Analyzer (fedtprocent, vægt, mineral-, tungmetal- og vitaminniveau, dvs. mangler og behov) og hvis du har lyst, får målt cm på arm, ben og talje, så du ved hvad dit udgangspunkt er og kan måle din fremgang efter forløbet.

Start: uge 38 eller derefter i 2023

Der er muligheder for træning man-fre kl 8 – 19
(Der er tilmelding efter “først til mølle-princippet”)

Du får:
1 ugentlig personlig træning med sjov og udfordrende trænning X 4. (Du vælger mellem et yogaforløb eller et funktionelt forløb, Chi-Flow, eller et mix) (værdi 1600 kr)
3 individuelle hjemmetræningsprogrammer på mail i ExorLive med videoer og forklaringer, lavet personligt til dig. Du træner fx tirsdag, torsdag og lørdag derhjemme. Efter de fire uger har du altså 3 programmer du kan træne hjemme resten af vinteren (værdi 1500 kr)
Målt din krops niveau (vitamin, mineral, muskelmasse og meget mere) (værdi 700 kr)

4 ugers forløb for kun: 2000 kr (værdi 3800 kr!)

NÆSTEN HALV PRIS!

Træningen bliver tilrettelagt ud fra dine behov og eventuelle skavanker, så du skal ikke tænke, at du ikke kan deltage, hvis du har nogle problemer med kroppen. Den første gang udføres en fysioterapeutisk undersøgelse, netop for at jeg kan tilrettelægge træningen præcist til dig! Jeg er uddannet PERSONLIG træner, ikke fitnessinstruktør. Her er intet “one size fits all”!
Vi arbejder hver gang med balance, styrke, mobilitet og muskelopbygning osv med kroppens egen vægt, med TRX, kettlebells, barbells (vægtstænger) og elastikker, indendørs, men er vejret til det, træner vi også ude. Hjemmetræningen tilrettelægges ud fra det udstyr du har hjemme. Har du intet udstyr, er det ikke noget problem. Du har nok en stol og et spisebord og nogle vandflasker.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er PM4A0250-rotated.jpg
Foto: Jimmy L. FriisTilmelding vhj først-til-mølle-ptincippet. Dem, der tilmelder sig først, bestemmer tidspunktet. Mulige tidspunkter er: man-fre kl 8 – 19.

Har du et par venner/veninder/familiemedlemmer , du gerne vil træne med, opretter jeg gerne et hold, kun for jer!

Vil du have to ugentlige personlige træninger + Quantom-testen+ målinger + 3 ExorLive-træningsprogrammer, koster dette i september 2023 kun 2500 kr (Normalpris 4600kr)

Ønsker du et forløb online?

Bor du ikke på Fanø, men ønsker du at være med på mit træningsforløb alligevel, så er dette muligt for første gang i år!

Forløbet købes også inden udgangen af september 2023 og løber fire uger frem. Men i princippet kan du begynde i november, eller når det passer dig.

Du får tilsendt en ny træningsvideo hver uge og samt 3 exorlive træningsprogrammer. Du modtager en mail med nogle spørgsmål ved købet og ud fra disse laves programmerne. Programmerne har du til fri afbenyttelse bagefter og du modtager dem senest 3 dage efter jeg har fået svar fra dig.

Prisen for dette online septembertilbud er KUN 1200 kr

Normalpris: 4 træningsvideoer (normalpris á 500 kr = 2000 kr)
3 online exorlive træningsprogrammer: 1500 kr. I alt 3500 kr


Ønsker du at træne hos mig HVER dag, man-fredag, eller tre dage om ugen, så finder vi ud af det!
Ønsker du et YOGA-forløb, så er det også muligt. Eftersom filosofien er PERSONLIG TRÆNING, kan du få det (næsten) ligesom du vil.

Hos Sundhedsmissionen er det den PERSONLIGE træning der er i fokus!
Du er ikke én af mange!

Jeg glæder mig til at gøre DIG sundere!


Tilmeld via 24801787 eller info@paleopower.dk

Personligtræning hvor DU er i fokus i fire uge

Skriv et svar