Majtilbud:

I maj måned er er tilbud på Magneto-terapi-behandlinger i Sundhedsmissionen.

Normalpris er kr. 250,- pr behandling (eller + 50kr i forbindelse med massage).

Hvad kan for eksemple behandles med Magneto-Terapi:

KUN kr. 150,- eller 10 behandlinger for kr. 1000,-
 • Muskuloskeletale lidelser som: karpaltunnelsyndrom, knæartrose, nedsat knogleforening (brudtilstande), degenerative ændringer i rygsøjlen og leddene, fibromyalgi, ledbruskskader, akillessenebetændelse, rotatormanchetmuskelskader, osteoporose, pseudoartrose, reumatoid arthritis, muskelbetændelse, bækkensmerter.
 • Sår og sår, f.eks. bensår i diabetesforløb, postoperativ inflammation, postoperative smerter og ødemer, forbrændinger.
 • Sygdomme i nervesystemet, herunder diabetisk polyneuropati (smerte og paræstesi), nerveskader, kranial og perifer nervedysfunktion, slagtilfælde, multipel sklerose.
 • Samt smertebehanding.

Der kræves ofte daglige behandlinger eller hver anden dag for at opnå et tilfredstillende resultat (Man tager jo heller ikke en smertestillende tablet hver anden uge…) og ofte 10-15 behandlinger afhængig af problemet. Derfor er der i maj tilbud på behandlinger til til kun kr. 150,- eller 10 behandlinger for kr. 1000,-

KUN kr. 150,- eller 10 behandlinger for kr. 1000,-
Magnetotherapy – Astar – manufacturer of physical therapy equipment

Hvad er magnetoterapi?

 
Magnetoterapi er en fysisk procedure, der tillader behandling med anvendelse af magnetfelt. Denne metode bruger de positive virkninger af lavfrekvent vekslende magnetfelt på kroppen. Magnetoterapi understøtter regenerative processer – fremskynder knogleforeningen, lindrer ødem og smerte, samt forkorter den tid, der er nødvendig for genopretning. Det muliggør effektiv smerte- og ødembehandling, selv under helingsfasen efter operationen.

Magnetoterapien anvendes med succes i både rehabilitering og smertebehandling, men også i tandpleje, angiologi, ortopædi, urologi, reumatologi, immunologi, otolaryngologi, allergologi, gynækologi, neurologi, dermatologi, gastroenterologi, sport og æstetisk medicin. Magnetfeltet stimulerer syntesen af kollagen, som er et protein, der er en del af vores hud, af sener og endda af hornhinden i øjet. Derfor anvendes magnetoterapi med succes blandt andet til behandling af hud-, øjen- og motoriske organer.

Under behandlingen trænger magnetfeltet ind i kroppen og når sin hver celle, hvor det ved at virke på cellemembranernes struktur understøtter cellereparationsprocesser, hvilket letter indtrængen af ilt og næringsstoffer i dets indre.

De biologiske virkninger af magnetfelteffekter på væv omfatter virkning på iltfrie radikaler, cellulær proliferation og apoptose, virkning på nukleinsyrereplikation og transkription og proteinsyntese samt ændring af cellulær signaloverførsel.
 

Hvordan hjælper magnetoterapi patienter?

 
Magnetoterapi har antiinflammatoriske, smertestillende, anti-ødem og regenerative virkninger. Derudover nævnes osteogenetiske virkninger og dermed acceleration af knogleheling blandt magnetfeltets biologiske virkninger. Magnetoterapi enheder bruges på hospitaler, lægekontorer, klinikker, rehabiliteringscentre og mange andre sundhedsfaciliteter. Det bringer lindring til patienter ved at støtte sårheling og vævsregenerering. Effekten af magnetoterapi på kroppen er baseret på brugen af impulser med en frekvens og intensitet tilpasset patientens individuelle behov.

Den positive effekt af magnetoterapi på blødt væv og knoglevæv anvendes i smertelindringsterapi og acceleration af helingsprocessen efter ortopædiske behandlingsprocedurer og operationer. Det betyder, at lavfrekvent magnetfeltterapi er en effektiv og ikke-invasiv metode til patientrehabilitering. Anvendes i tilfælde af degenerative sygdomme er det i stand til at hæmme den degenerative proces, der finder sted i dem.

Hvilke sygdomme kan lindres/bedres med magnetoterapi?

 • Muskuloskeletale lidelser såsom diskopati, karpaltunnelsyndrom, knæartrose, nedsat knogleforening (brudtilstande), degenerative ændringer i rygsøjlen og leddene, fibromyalgi, ledbruskskader, akillessenebetændelse, rotatormanchetmuskelskader, osteoporose, pseudoartrose, reumatoid arthritis, muskelbetændelse, bækkensmerter.
 • Sår og sår, f.eks. bensår i diabetesforløb, postoperativ inflammation, postoperative smerter og ødemer, forbrændinger.
 • Sygdomme i nervesystemet, herunder diabetisk polyneuropati (smerte og paræstesi), nerveskader, kranial og perifer nervedysfunktion, slagtilfælde, multipel sklerose.
 • Hjerte-kar-sygdomme, f.eks. i genopretningen efter myokardieinfarkt, arytmier, iskæmisk hjertesygdom og hypertension.
 • Smertebehandling forbundet med migræne og vasomotorisk hovedpine.
 • Hud- og bløddelssygdomme, f.eks. bakterielle infektioner, keloider.
 • Øjensygdomme som optisk atrofi, hornhindeinfektionssygdomme. (Denne mulighed er ikke tilgængelig endnu i Sundhedsmissionen).
 • Gastrointestinale lidelser såsom overfølsomhed i tyktarmen, kronisk pancreatitis, diarré og flatulens.
 • Styrker kroppen ved at genoprette vitaliteten.
 • Sygdomme i øvre og nedre luftveje, navnlig ved at lindre ubehag og reducere sygdomsperioden.

Hvordan mærker patienterne magnetfeltet under behandlingen?

Magnetoterapi er en smertefri og behagelig behandling. Det kan udføres gennem tøj, og også – hvis behandlingen vedrører et immobiliseret lem – i en ortopædisk støbning. For de fleste patienter er behandlingen umærkelig, nogle mennesker føler en blid varme inden for magnetfeltets anvendelsesområde. Astar PhysioGo-enheder er udstyret med sensoriske indikatorer for magnetfeltaktivitet, der giver patienterne mulighed for at føle milde vibrationer, der indikerer magnetfeltaktivitet.

Magnetoterapi – indikationer og kontraindikationer

Magnetoterapeutiske procedurer er beregnet til voksne patienter. Hos mindreårige kan behandlinger kun udføres på udtrykkelig anbefaling fra en læge efter eliminering af alle kontraindikationer. Lægekonsultation kræves også, inden der udføres procedurer for patienter med implanteret elektronisk udstyr (f.eks. pacemaker) og metalimplantater. Lige så vigtigt er lægekonsultation for personer, der har epileptiske episoder, patologiske ændringer i EEG eller efter neurokirurgiske operationer. Hvis behandlingen omfatter sår, liggesår, sår eller forbrændinger i ekssudatfasen, bør det område, der gennemgår magnetoterapi, behandles tilstrækkeligt (f.eks. ved påføring af en gazeforbinding).

Magnetoterapi kan forårsage søvnforstyrrelser, så især hos ældre er det værd at afstå fra at udføre procedurer om aftenen, hvis det er muligt.

For personer med luftvejssygdomme og / eller åndedrætsbesvær bør en semi-siddende stilling bruges til at øge patientens komfort under proceduren. Kontraindikationer for behandlinger er: kræft, gastrointestinal blødning, graviditet, thyrotoksikose, juvenil diabetes, lungetuberkulose, alvorlige virale, svampe- eller bakterieinfektioner. Magnetoterapiprocedurer udføres heller ikke på patienter under påvirkning af alkohol eller andre berusende stoffer.

Tilbuddet gælder i maj 2022 og behandlingsforløbet skal være gennemført inden sct. Hans 2022.

Skriv et svar