Hvad vil du gerne?

Stjernemagnolia

Denne smukke blomst er lige sprunget ud foran yogahuset ❤️Åh jeg vil så gerne snart have lov til at undervise derinde.

Men hvordan navigerer vi i coronafarvandet? Hvad gør vi i fremtiden? Der er så mange tanker i mit hoved!

Jeg vil gerne meget snart starte yogahold igen. Tænker både kundalini, dynamisk hatha og vinyasa, og stoleyoga med hensynstagen ala mediyoga for dem der ikke kan komme ned på gulvet, og poweryoga. Men hvor skal det være? Hvis du nu skulle vælge, ville du så helst yoga udendørs UDEN Coronapas (med mulighed for at trække ind i et telt ved regn) eller yoga indendørs med krav om gyldigt Coronapas ved hvert fremmøde?

Jeg overvejer for tiden at bygge en slags pergola ved siden af yogahuset. Med læ og mulighed for at trække tag over hvis det skulle regne. Eller foretrækker du måske at jeg kommer hjem til dig og et par venner, og giver private timer?Nu har jeg gjort det på min måde i 7 år, så måske er det tid til at tænke nyt? Alle input er meget velkomne ❤️

Er du ikke sød at svare på denne undersøgelse, så jeg kan vide lidt mere om hvad DU gerne vil?

https://www.nordicsurvey.dk/survey/respond?collectorId=607ff3ba6e5f2634560fbcab