8 Ugers Forårstræning

Så er det tid til at få strammet kroppen op inden den skal i shorts!

Så ønsker du at udfordre sig selv, at blive stærkere og få mere overskud i hverdagen, så tilmeld dig et 8 ugers forløb hos Sundhedsmissionen.

Første gang mødes vi og I får målt jeres krops niveau med Quantom Helath Analyzer (fedtprocent, vægt, vitaminniveau, mangler og behov mm) og hvis du har lyst, får målt cm på arm, ben og talje.

Start: 5.4. 2021

Holdtider: Der er muligheder for træning man-fre kl 9 eller 10 og kl 17 eller 18.(Der er tilmelding efter “først til mølle-princippet” og dem det til melder sig først, bestemmer tidspunktet. Der skal være minimum 3 deltagere pr hold (og max 6). Har du en “bobble” du kun vil være sammen med, så kan I få jeres eget hold, og jeg finder en god pris til jer!Og selvfølgelig efterlever vi stadig coronarestriktionerne vdr. antal og udendørs.

Træningen bliver tilrettelagt ud fra jeres behov og skavanker, så du skal ikke tænke, at du ikke kan deltage, hvis du har nogle problemer med kroppen. Holdene er på 5-6 deltagere, netop for at jeg kan tilrettelægge det præcist til deltagerne! Jeg er uddannet PERSONLIG træner, ikke fitnessinstruktør.Vi arbejder hver gang med balance, styrke, mobilitet og muskelopbygning. dvs. med kroppens egen vægt, med TRX, kettlebells og elastikker, indedørs, men er vejret til det, træner vi også ude.

Tilmelding vhj først-til-mølle-ptincippet. Dem, der tilmelder sig først, bestemmer tidspunktet. Mulige tidspunkter er: man-fre kl 9 eller 10 og 17 eller 18. Mindst 3 skal være tilmeldt pr hold, max 6 personer pr hold.

Har du et par venner/veninder/familiemedlemmer , du gerne vil træne med, opretter jeg gerne et hold, kun for jer!

Prisen for træningen er normalt 125kr pr time, men tilmelder du dig et 8 ugers forløb, betaler du 800kr for én ugentlig træning incl. Quantom-testenv + målinger (fedtprocent, cm, vægt) (spar 800kr!) eller 1500kr for to ugentlige træninger + Quantom-testen+ målinger (spar 100kr!)Ønsker du kun træning og ingen målinger, så koster forløbet 600kr for deltagelse på et hold med andre deltagere.Ønsker du at træne HVER dag, man-fredag, eller tre dage om ugen, så finder vi ud af det! Ønsker du et YOGA-forløb, så er det også muligt.

Hos Sundhedsmissionen er det den PERSONLIGE træning der er i fokus! Du er ikke en af mange! Her er KUN små hold!

Tilmeld via 24801787

Skriv et svar