XXL mande-yoga-træning

Indtil videre træner vi udendørs pga coronarestriktionerne.

For “rigtige mænd”, der mindst er medlem af 0,1 tons klubben!

Et hold med kun 3 deltagere! Er du ikke komfortabel i stramme yogabukser og bekendt med de hinduistiske begreber, og er ny i yogaens verden, så er dette holdet for dig! Her må der spørges og snakkes undervejs, og det er helt ok, hvis du ikke er smidig og stærk! Du kan deltage uanset hvor stor du er!

Vi øver vejrtrækningsøvelser, forskellige stående og siddende øvelser og slutter med “Den døde mand”, en stilling som alle mænd plejer at være specielt vilde med. Du vil også komme til af stifte bekendtskab med TRX´en (opfundet af en tidligere Navy Seal – lige noget for rigtige mænd!)

“Timen” varer 45 min. 30 min træning og 15 min vejrtrækningsøvelser og afslapning.

Skriv et svar