8 Ugers Efterårstræning

Så er turisterne ved at forlade øen, og jeg har igen tid til at tage mig kærligt men hårdt af jer lokale.

Så ønsker du at udfordre sig selv, at blive stærkere og få mere overskud i hverdagen, så tilmeld dig et 8 ugers forløb hos Sundhedsmissionen.

Første gang mødes vi og I får målt jeres krops niveau med Quantom Helath Analyzer (fedtprocent, vægt, vitaminniveau, mangler og behov mm) og hvis du har lyst, får målt cm på arm, ben og talje.

Start: medio september

Holdtider: Der er muligheder for træning man-fre kl 9 eller 10 og kl 17 eller 18.(Der er tilmelding efter “først til mølle-princippet” og dem det til melder sig først, bestemmer tidspunktet. Der skal være minimum 3 deltagere pr hold (og max 6).

Træningen bliver tilrettelagt ud fra jeres behov og skavanker, så du skal ikke tænke, at du ikke kan deltage, hvis du har nogle problemer med kroppen. Holdene er på 5-6 deltagere, netop for at jeg kan tilrettelægge det præcist til deltagerne! Vi arbejder hver gang med balance, styrke, mobilitet og muskelopbygning. dvs. med kroppens egen vægt, med TRX, kettlebells og elastikker, indedørs, men er vejret til det, træner vi også ude.

Tilmelding vhj først-til-mølle-ptincippet. Dem, der tilmelder sig først, bestemmer tidspunktet. Mulige tidspunkter er: man-fre kl 9 eller 10 og 17 eller 18. Mindst 3 skal være tilmeldt pr hold, max 6 personer pr hold.

Har du et par venner/veninder/familiemedlemmer , du gerne vil træne med, opretter jeg gerne et hold, kun for jer!

Prisen for træningen er normalt 125kr pr time, men tilmelder du dig et 8 ugers forløb, betaler du 800kr for én ugentlig træning incl. Quantom-testenv + målinger (spar 800kr!) eller 1500kr for to ugentlige træninger + Quantom-testen+ målinger (spar 100kr!)Ønsker du at træne HVER dag, man-fredag, så finder vi ud af det! Ønsker du et YOGA-forløb, så er det også muligt.

Hos Sundhedsmissionen er det den PERSONLIGE træning der er i fokus! Du er ikke en af mange! Her er KUN små hold!

Tilmeld via 24801787

Skriv et svar