Træning vinter 2020-21

Corona-update:Vi træner udendørs indtil videre! Her er god afstand og udstyr nok til at det kun er dig der bruger det i løbet af timen. Alt sprittes af bagefter.Book på 24801787 eller https://system.easypractice.net/book/sundhedsmissionen-paleopower

Træningen er en blanding af yoga (opvarmning) og funktionel træning med kropsvægt, kettlebells og TRX (crossfit inspireret, men ikke helt så vildt) og lidt yogaudstrækning til sidst. Eller rene hatha-yoga-hold eller TRX-yoga.

Udendørstræning i sneen 2021

Det kræver ingen forudsætninger at være med. Alle, uanset form og alder kan være med. Der er maximum 6 pers pr hold.

Træningen aftales individuelt, man-fre mellem 10.00-17.00

Skal du have en plads, så SMS på 24801787 eller på messenger eller via den nye app, hvor du kan se hvilke hold der er den pågældende uge (Der planlægges ikke længere end et par dage frem, så spørg, hvis der ikke er hold, den dag du ønsker det)

https://system.easypractice.net/overview/sundhedsmissionen-paleopower
Foto:Jimmy L.Friis
Når vi må, træner vi indendørs

Her er åbent året rundt!

Skriv et svar