Få det bedste 2018

Uge 1 = ny chance!

Torsdag d. 3. januar starter tre nye hold i Sundhedsmissionen. Et CTC (Cut the crap), et MYAT (Move your ass together samt MYAA (Move your ass alone).

CTC er for dig, der vil “starte forfra” og have træning og kostvejledning. (det mest omfattende) MYAT er for dig, der vil træne med andre, og blive stærkere og mere mobil og smidig MYAA er for dig, der bare vil træne alene, men have lagt et program

Holdtræning er muligt man/tirs/ons/tors kl. 11/17/19 (Du vælger hvilke to tidspunkter du kan den første gang) Fælles for alle tre hold er at de begynder d. 3.1. 2018 mellem 11 og 18 Book din tid til målinger og vejledninger på info@paleopower eller 24801787

Der er en gratis træningstop til de første! (Så længe lager haves)

CTC:

Cut the crap-holdet går ud på at skære det overflødige væk og tilsætte nogle gode elementer i stedet. Der er to ugentlige træninger (á 60 min) og et ugentligt gruppemøde (30-60 min) i Sundhedsmissionens lokaler.

Træningen bliver tilrettelagt ud fra hver enkelt deltager og er en kombination af yoga, TRX, kropsvægttræning og kettlebelltræning, samt 3 minutters træning hjemme, morgen og aften (hver dag). Alle kan være med, uanset nuværende form! Det er det mest omfattende hold, men samtidigt det nemmeste at følge, fordi du får vejledning hver gang)

Den første gang tester vi din form og måler fedtprocent og centimeter. Herefter modtager du på mail dit hjemmetræningsprogram. Programmet justeres løbende og når forløbet på de 7 uger er forbi, modtager du et program, som du kan fortsætte med, enten hjemme eller i Sundhedsmissionen. Forløbet indeholder også et ugentligt møde, hvor vi gennemgår kostråd og hjælper hinanden med at overkomme de forhindringer, du måtte møde undervejs. Vi finder ud af, hvor lige netop DU har udfordringer og hvad du kan gøre eller ændre. Vi måler centimeter og fedtprocent hver uge, så du kan se, at du bliver stærkere.

Du kommer ikke til at spilde din tid på diverse cardiomaskiner hos os, men vi skal nok sørge for du får pulsen op alligevel med dit personlige træningsforløb, hvor tager vi udgangspunkt i DIG, og skræddersyer forløbet og træningen til DIG.

Med en kærlig hånd presser vi dig med derud, hvor du ikke selv ville komme. Vi kommer til at være ærlige og direkte overfor dig, på en måde hvor du bliver holdt ansvarlig for dine handlinger! Du kan samtidig regne med, at du er i trygge hænder. Der er kun 5 pladser på hvert hold, netop for at der kan være fokus på den enkelte.

Hvad man opnår, afhænger selvfølgelig af den enkeltes forudsætninger, behov og mål.

Praktiske informationer:

 • Det kræver ikke særlige forudsætninger at være med
 • Hver træningssession varer ca. 55 min.
 • Vejning og måling den første gang, midtvejs og til slut
 • Du fører en form for madlog hjemme
 • Mød omklædt ved træningssessionens start, samt vanddunk
 • Du udfører 5 enkle øvelser hver morgen og aften, hjemme, i ca 3 minutter udover de to ugentlige træninger

Prisen for de 7 uger er kun 2250kr for de 24 sessioner samt bøgerne PaleoPower og URteKOST. (Normalpris 3605kr) (har du bøgerne, er prisen 1995kr)

 

MYAT:

På Move your ass together-holdet kan du træne i Sundhedsmissionens lokaler to gange om ugen. Træningen bliver tilrettelagt ud fra hver enkelt deltager og er en kombination af yoga, TRX, kropsvægttræning og kettlebelltræning. Alle kan være med, uanset nuværende form! Den første gang tester vi din form og måler fedtprocent og centimeter. Herefter modtager du dit træningsprogram på mail. Programmet justeres løbende og når forløbet på de 8 uger er forbi, modtager du et program, som du kan fortsætte med, enten hjemme eller i Sundhedsmissionen. Forløbet indeholder to ugentlige træninger samt 3 minutters træning hjemme morgen og aften (hver dag).

Med en kærlig hånd presser vi dig med derud, hvor du ikke selv ville komme. Vi kommer til at være ærlige og direkte overfor dig, på en måde hvor du bliver holdt ansvarlig for din træning! Du kan samtidig regne med, at du er i trygge hænder. Vælger du holdet, der foregår i Sundhedsmissionens lokaler, skal du vide, at der kun 5 er pladser på holdet, netop for at der kan være fokus på den enkelte.

Hvad man opnår, afhænger selvfølgelig af den enkeltes forudsætninger, behov og mål.

Praktiske informationer:

 • Det kræver ikke særlige forudsætninger at være med
 • Hver træningssession varer ca. 55 min.
 • Vejning og måling den første gang, midtvejs og til slut
 • Mød omklædt ved træningssessionens start, og medbring indendørs træningssko hver gang, samt vanddunk
 • Du udfører 5 enkle øvelser hver morgen og aften, hjemme, i ca 3 minutter udover de to ugentlige træninger

Prisen for de 8 uger er kun 1800kr for de 16 sessioner samt bøgerne PaleoPower og URteKOST. (Normalpris 2480kr) (har du bøgerne, er prisen 1995kr)

 

MYAA:

På Move your ass alone- træner du hjemme i fred og ro. Ingen “ond” træner, der svinger pisken (derfor to forskellige priser) Træningen bliver tilrettelagt ud fra hver enkelt deltager og er en kombination af yoga, kropsvægttræning og kettlebelltræning. (Hvis du ikke har en kettlebell, så kan du købe en eller få et træningsprogram udelukkende med kropsvægtøvelser) Alle kan være med, uanset nuværende form! Inden du går i gang, tester vi din form og måler fedtprocent og centimeter. Herefter modtager du på mail dit træningsprogram. Programmet justeres løbende og når forløbet på de 8 uger er forbi, modtager du et program, som du kan fortsætte med hjemme. Forløbet indeholder to ugentlige træninger samt 3 minutters træning hjemme morgen og aften (hver dag).

Med en kærlig hånd presser vi dig, men resultatet afhænger af, hvad du får gjort på egen hånd. Du bliver holdt ansvarlig for din træning! Hvad man opnår, afhænger selvfølgelig af den enkeltes forudsætninger, behov og mål.

Praktiske informationer:

 • Det kræver ikke særlige forudsætninger at være med
 • Vejning og måling den første gang, midtvejs og til slut
 • Du fører en træningslog hjemme
 • Du udfører 5 enkle øvelser hver morgen og aften, hjemme, i ca 3 minutter udover de to ugentlige træninger
 • Vi kommunikerer via mail, og du får løbende opdateret dit program

Prisen for de 7 uger er kun 695kr for online træningsprogrammer, målinger, samt bøgerne PaleoPower og URteKOST, hvori du kan finde yderligere træningsforslag og få gode råd til din kost.

Fælles for alle tre hold er at de begynder d. 3.1. 2019 mellem 11 og 18

Book din tid til målinger og vejledninger på info@paleopower eller 24801787

Skriv et svar