Vind en t-shirt fra Bulletproof!

Firmaet “Bullet Proof” har givet mig et par t-shirts, som jeg hermed udlover som gevinst til en heldig vinder. Læs videre for at finde ud af hvordan du kan vinde.

Bulletproof Kaffe er ikke som en almindelig “kaffelatte”.

Det er en højtydende drik, som har en massiv indvirkning på din energi og kognitive funktion. Bulletproof Coffee har hjulpet alle, fra drevne administrerende direktører til professionelle atleter, til travle forældre med at øge deres energi, så de kan gøre mere af det, de har behov for – altså yde mere som atlet, chef eller mor. Så hvad er der i det? Hvad er Bulletproof Coffee? Det hele starter med bønnerne. Bryg 1 kop kaffe ved at overhælde 2½ spiseskefulde Bulletproof Kaffebønner. Brug en fransk presse (bodum fx) for at bevare gode kaffeolier, som papirfiltre opsuger. Tilsæt 1 tsk til 2 spiseskefulde Brain Octane Oil. Start med 1 tsk per kop og arbejd dig op til 1-2 spsk over flere dage. Tilsæt 1-2 spsk græsfodret, usaltet smør eller græsfodret ghee. Du læser det rigtigt. Der står smør. Bare rolig. Denne blanding giver den blødeste, cremede, mest lækre kop kaffe, du nogensinde har haft. Åh, og sørg for, at dit smør er usaltet. Saltkaffe er ikke lækkert. Bland det hele i en blender i 20-30 sekunder, indtil det ligner en skummende latte.

Drik Bulletproof Kaffe i stedet for at spise morgenmad

Starter du din dag med korn, granola, havregryn, toast, frugt eller en anden carb-tung morgenmad går det ud over dit blodsukker. Du får en hurtig energi, men midt om morgenen crasher dit blodsukker, og du bliver sulten, træt og ufokuseret. Starter du din dag med Bulletproof Coffee, derimod, giver det dig tre ting: Undertrykt sult. Brain Octane Oil balancerer ghrelin og CCK, dine sult hormoner, der holder dig fuld til frokost. Du kan læse mere om videnskaben bag BP Coffee og hungerundertrykkelse her. Stabil vedvarende energi. Det mættede fedt i græsfodret smør bremser absorptionen af ​​koffein, hvilket giver dig energi i flere timer i stedet for en koffeinkicket og et kollision. Ingen jitters heller. Mental klarhed. Brainoktan konverterer hurtigt til ketoner, en type molekyle, som din hjerne bruger mere effektivt end carbs eller sukker. Par ketoner med langsomt frigivende koffein, og du kan bogstaveligt talt føle at din hjerne tænder.

Drop den carb-tunge morgenmad. Start din dag med fedt som brændstof. Du vil være skarp og opmærksom lige igennem til frokost. Hvordan virker det? Bulletproof kaffe øger energi og hjernefunktion. Kaffe smager ikke bare godt. Den er fyldt med essentielle næringsstoffer som B-vitaminer, kalium og mangan. Kaffe har masser af antioxidanter, som reducerer risikoen for kroniske degenerative sygdomme og holder din hjerne skarp. Andre sundhedsmæssige fordele ved kaffe omfatter:  En skarpere hjerne: Bioflavonoider i kaffe kan faktisk gøre dig klogere ved at intensivere neuronal fyring i hjernen. Det betyder, at dine hjerneceller vil kommunikere hurtigere, så tankerne kommer hurtigere, og du får en bedre tilbagekaldelse. Kaffe kan også beskytte din hjerne, når du ældes. Der er nogle tegn på, at et par kopper kaffe om dagen kan forbedre dit humør og følelse af opmærksomhed. Bedre fysisk ydeevne og mindre fedt: Koffein kan øge din fysiske udholdenhed, så dine træning virker lettere. Koffeinen i kaffe kan også øge dit stofskifte for at hjælpe dig med at forbrænde fedt. Men ingen af ​​disse fordele betyder meget, hvis du drikker den forkerte kaffe. Ligesom maden du lægger i din krop, betyder kvaliteten af ​​din kaffe noget. Certified Clean Coffee Beans giver dig den mentale kant og energi, du har brug for at trives. Crappy kaffe kan ødelægge din energi og skade din ydeevne. Bulletproof Beans holdes til strenge kvalitetsstandarder med specielle indkøbs- og forarbejdningsmetoder, der minimerer skimmel og anden forgiftning af toksiner. Det betyder, at du kan drikke kop efter kop uden at bekymre sig om giftig crap i din kaffe. Bulletproof Beans er superkvalitets arabica bønner, som har en glat, fed aroma. De er også mindre tilbøjelige til at få skimmel.

Tilbage til fedtet! For det er det, der er med til at gøre kaffen til en cremet latte. Smør fra græsfodrede dyr tilføjer fedtstoffer og næringsstoffer af høj kvalitet. Sundt fedt vil opretholde din energi i mange timer, balancere hormoner og øge kognitiv funktion. Med smør får du ikke kun vigtige fedtsyrer og andre næringsstoffer, det hjælper med at gøre den mest cremede kop kaffe du nogensinde har fået. Den slags smør, du tilføjer til din Bulletproof Coffee, er vigtig! Græsende køer er sundere end staldopdrættede eller kornfoderede køer, og smøret de producerer, afspejler deres gode helbred.  Græsfodret smør er højere i væsentlige næringsstoffer. Din krop kræver gode fedtstoffer til hormonbalance og hjernens sundhed. Men god kvalitet, græsfodret smør indeholder også omega-3 fedtsyrer, beta-caroten, fedtopløselige vitaminer A, D, E og K, CLA (en fedtsyre med kraftige fedttabsfordele) og antioxidanter. Smør er god til din hjerne og din fordøjelse. Græsfodret smør er højt i butyrat, en kortkædet fedtsyre, der både kan forhindre og mindske inflammation. Høje niveauer af inflammation forbindes til alt fra depression til kræft, jo mindre inflammation desto bedre!

Brain Octane Oil giver ren energi uden noget nedbrud. Brain Octane er alfa og omega i Bulletproof Diet og en vigtig ingrediens i Bulletproof Coffee. Det er vigtigt, fordi det hæver fedtforbrænding og giver hjernen beændstofsmolekyler i din krop kaldet ketoner. Brain Octane er en vigtig ingrediens af flere grunde: Brainoktan er en oprenset form af mediumkædet triglycerid (MCT) afledt af 100% ren kokosnødolie. Derefter tripeldestilleres gennem jordklods, så der er ingen opløsningsmiddelrester. Brain Octane er 100% amerikansk fremstillet og holdes til Bulletproofs strenge kvalitetsstandarder. Brain Octane er også smagsfrit, lugtfri og god for din mave, i modsætning til nogle andre MCT-olier, som kan give dig, hvad Bulletproof tilhængere kærligt henviser til som “katastrofebukser.” Men nu tilbage til din præmie:

 

Det eneste du skal gøre, er at skrive den str du ønsker, og om den skal være lys grå, mørkegrå eller hvid, herre eller dame,og om du har prøvet at drikke bulletproof kaffe. Så trækker jeg lod blandt svarene herunder (kun på originalopslaget på paleopower.dk)

Synes du, at det lyder klamt eller mærkeligt? Det er jo ikke mig, der har fået ideen til BPC. Dave Asprey var en succesfuld Silicon Valley-iværksætter, da hans helbred virkelig begyndte at skrante. Han var overvægtig og vejede næsten 300 pund. Han var også kronisk træt, og hans hjernefunktion begyndte at lide. Nogle af de samme problemer jeg selv led af indtil jeg lærte om paleolivsstilen i 2010.

I årevis forsøgte han at begrænse kalorierne og trænede hver dag. Intet hjalp. Da han var 30 år, fortalte Daves læger ham, at han var i stærk risiko for slagtilfælde eller hjerteanfald – ikke på noget ubestemt tid i fremtiden, men snart. Dave fik ideen til Bulletproof Coffee efter en trek i Tibet i 2004. Ved 18.000 over havets overflade og -10 ° F var hans energi dunkende – indtil han hvilede sig i et gæstehus, og en lokal gav ham en cremet kop yaksmør-te. Denne smøriblandede drik er en nødvendighed for befolkningen i Tibet, som bor og arbejder i så hårdt terræn. Drikken foryngede straks Dave. Det var som om en kontakt var tændt i hans hjerne og krop. Biohackeren i ham undrede sig over, hvorfor te gjorde ham så godt, og han begyndte mange års forskning på, hvorfor yaksmørteen påvirkede hjernen. Til sidst erstattede Dave teen med kaffe, og yaksmør til en almindelig gammeldags græsfødt kos smør. Brain Octane Oil var den sidste manglende ingrediens. Sammen gav de tre ingredienser Dave den rigelige energi og ubesværet mental klarhed, han følte i den hytte i Tibet. Sådan blev Bulletproof Coffee født.

Jeg håber du også vil prøve. Med eller uden ny t-shirt.

Læs mere her:

Home

PaleoPower-hilsen fra Stinne

Skriv et svar