Paleo Convention i Berlin

Årets største og fedeste event inden for ernæring og træning

Så er det blevet tid til den årlige Paleo Convention i Berlin!

Ih hvor jeg glæder mig.

Vi kører derned torsdag, for kl 8.00 dut går vi i gang med at bygge messen op, slæbe stole og så videre, de de flere hundrede andre paleofolk der kommer lørdag morgen. Lørdag og søndag står den på messe. Dvs foredrag af nogle af de fremmeligste folk indenfor Keto, Paleo, Vegan og funktionel træning. Vi skal blandt andet lære om vand, luft, fedt, fordøjelse, vejrtrækning, stofskifte, pilates, søvn, aminosyrer, mobilitetstræning, acroyoga og endnu mere bevægelse. Det bliver SÅ FEDT! Følg med på min facebookside, hvis du vil vide hvad vi laver dernede.

Klinikken er derfor lukket fra 30.8.-6.9.17

Se mere her (klik på home herunder):

Home 2017

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Translate »